Новини

07 Березня, 2018 р., 12:18
7 березня відбувся святковий концерт у Семенівському БК. Присутніх привітав Благодатненський сільський голова ОТГ В.А.Неграй та т.в.о. Семенівського старости І.Д.Герасименко. Найтепліші привітання прозвучали від хлопчиків підготовчої групи танцювального колективу. І далі, від номера до номера, линули в зал добрі побажання і найщиріші почуття. У фіналі концерту виступив жіночий вокальний ансамбль з піснями «Жінка – легенда» та кавер-версією світового хіта «Де ж те сито?». А якщо до теплих почуттів додати ще й просто тепло у залі, то стане зрозумілим, що вечір пройшов добре, з якого боку не глянь. Святкування традиційно завершилося дискотекою.
06 Березня, 2018 р., 11:33
З метою вшанування пам’яті великого Кобзаря 6 березня 2018 року для учнів загальноосвітньої школи  в Семенівській бібліотеці було проведено літературну годину «Провісник долі України» . Діти здійснили віртуальну подорож сторінками життя та творчості Шевченка, переглянувши презентацію «Т. Шевченко: обличчя  української історії.». В стінах бібліотеки звучало Шевченкове слово – діти читали його лірику, вірші про природу і любов до рідного краю, твори, які відображали зболену душу поета. Захід доповнила книжкова виставка « У славі живій Кобзаря», на якій були представлені твори Шевченка та книги про нього.
06 Березня, 2018 р., 10:36
6 березня, у Арбузинському відділені стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування, представники Благодатненської громади привітали приємними подарунками жінок похилого віку та інвалідів громади до Міжнародного жіночого дня.
06 Березня, 2018 р., 10:30
5 березня на базі Благодатненської ЗОШ І- ІІІ ступенів пройшов ІІ етап ХІХ конкурсу читців Шевченківської поезії «Заповіт – 2018». У конкурсі взяли участь 10 учнів з 4 шкіл громади. Мета конкурсу: Популяризувати на теренах Миколаївщини творчу спадщину Генія та Пророка Т.Г. Шевченка, відроджувати українську духовність та культуру.  Читців оцінювало журі у складі Давиденко М.В., Бойчук Л.Б., Сивобородько В.М., Кареба Г.Л.за двомя віковими категоріями - І вікова категорія від 8 до 13 років, ІІ вікова категорія від 14 років. І місце ( І вікова категорія) посіла учениця 8 класу Семенівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Тініченко Катерина (вірш «Хустина»). І місце ( ІІ вікова категорія) посіла учениця 9 класу Семенівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Почеха Тетяна (вірш «Перебендя»). Конкурсанти показали своє вміння донести до глядачів красу та поетичність шевченківського слова. Усі учасники конкурсу отримали грамоти ВОКМС Благодатненської сільської ради.  Переможці ІІ етапу 9 березня приймуть участь у ІІІ етапі, який буде проведено у м. Миколаєві.
26 Лютого, 2018 р., 10:20
24 та 25 лютого у Миколаєві проходить обласний конкурс читців «Барви надії». На першому етапі 24 лютого журі переглянуло виступи близько 50 конкурсантів і відзначило кращих. Серед них і представники нашої громади: Карина Діку (Семенівський БК) посіла перше місце, а О.М.Кізім (Воєводський БК) – друге. Перше місце у категорії «гумор» означає автоматичне запрошення на Всеукраїнський фестиваль гумору та сатири «Усмішки Глазового», який відбудеться у Очакові в кінці червня цього року. В цей же день проходив конкурс «Поетична пристань», який проводить департамент освіти. Тут нашу громаду представляли учениці Садівської школи Дарина Кобець та Інна Квасільчук. Результати цього конкурсу будуть оголошені пізніше в спеціальному наказі. І в цей же день честь нашої громади на обласній олімпіаді з астрономії захищала учениця 11 кл. Благодатненської школи Юлія Митрофанова.
20 Лютого, 2018 р., 10:45
Графік особистого та виїзного прийому громадян голови ОТГ Неграя В.А. у 2018 р.: с. Садове з 9-00 до 11-00 год. перший вівторок кожного місяця ; с. Семенівка з 9-00 до 11-00 год. перша середа кожного місяця; с. Воєводське з 9-00 до 10-00 год. перша п’ятниця кожного місяця; с. Новогригорівка з 10-00 до 11-00 год. перша п’ятниця кожного місяця;  с. Рябоконеве з 11-00 до 12-00 год. перша п’ятниця кожного місяця; с.Благодатне щочетверга з 8-00 до 12-00 год.
20 Лютого, 2018 р., 10:11
В рамках проекту "Чашка.in.ua", 20 лютого волонтер Сергій Соломон доставив комплекти нового посуду в усі дитячі садки Благодатненської ОТГ. Ініціатором цієї акції є приватний підприємець із міста Слов’янська – Олександр Іванович Полигенько.  В набір входить чашка та дві тарілки різного вмісту. Семенівському, Благодатненському та Воєводському дитячим садкам – 50 комплектів, Садівському – 40, Рябоконевському – 20. Потребу в посуді забезпечено цим дитсадкам стовідсотково.  Голова Благодатненської ОТГ Володимир Неграй висловлює подяку керамічному виробництву «Полигенько» за надані подарунки. В свою чергу, завідуючі дитячими садками висловили слова глибокої вдячності волонтеру. фото Г.Волошина
17 Лютого, 2018 р., 11:26
17 лютого в селі Семенівка відбувся звіт голови Благодатненської громади за 2017 рік. Голова ОТГ Володимир Неграй звітував перед громадою за роботу сільської ради, депутатського корпусу та всю пророблену роботу громади 2017 року. Перед початком звіту відбулась урочиста частина – пролунав Державний Гімн України та Гімн громади, який виконав директор Благодатненського БК -Тонченко Е.В. . Голова нагородив - кубками кращих платників податків (ПП « АП « Благодатненський Птахопром», СТОВ «Промінь», ПРАТ «Оберіг», ТОВ «Семенівський агросервіс» , ФГ «АДМІРАЛ-АГРО»), грамотами – почесних жителів громади. У самому звіті, голова розповів про досягнення громади, плани на майбутнє, і звичайно проблеми. Та все ж таки, основний акцент був зроблений на те, що за рік створення ОТГ, завдяки співпраці та всебічної допомоги Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської обласної ради, представників місцевого бізнесу та об’єднаній роботі - громада має багато позитивних досягнень. Після детального звітування, голова надав змістовні відповіді на запитання залу. Із доповненням інформації по клубним закладам виступив директор Семенівського БК, методист-організатор клубних закладів громади – Давиденко М. В. . Зі словами вдячності за покращення стану освіти у громаді виступив директор Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ступенів – Лизогуб С.М. . Також, того дня у Семенівці відбулось святкування Масляної, яке організував Семенівський старостинський округ за сприяння благодійної організації «Миколаївський обласний фонд підтримки громадських ініціатив». Звичайно, народні гуляння не обійшлися без святкового концерту, на якому виступили колективи з усіх клубних закладів громади.
15 Лютого, 2018 р., 11:22
15 лютого, у День вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав, в Благодатненській ЗОШ І-ІІІ ст., пройшов турнір з волейболу присвячений пам’яті загиблого воїна-афганця Василя Дяченка, уродженця села Благодатне. У турнірі взяли участь команди із Арбузинки,Благодатного, Воєводського, Садового та Семенівки. Перед відкриттям турніру відбулась урочиста лінійка, на якій виступили голова ОТГ Володимир Анатолійович Неграй, начальник відділу освіти, молоді та спорту Віктор Анатолійович Захарченко, директор школи Сергій Миколайович Лизогуб. Також на турнір завітали гості – голова спілки афганців Едуард Миколайович Церуш та головний редактор газети «Нове життя», голова районної організації БПП «Солідарність» Ганна Володимирівна Волошина, яка вручила директору школи та учасникам змагань спортивні подарунки. Хвилиною мовчання усі присутні почтили пам'ять загиблих воїнів. В результаті спортивних змагань переможцями турніру стала команда з Арбузинки, яка нагороджена переходящим кубком В.Дяченка. Друге місце - команда Садове, третє – Семенівка. Від громади голова ОТГ вручив усім командам-учасникам волейбольні м’ячі, а Благодатненській ЗОШ - волейбольну сітку. Вітаємо переможців!
13 Лютого, 2018 р., 11:04
За субвенційні кошти, надані державою на покращення та зміцнення матеріальної бази закладів освіти громади, закуплені нові меблі для Воєводської ЗОШ І-ІІІ ступенів на суму 192 тис.грн., та Воєводського дитячого садка «Лісовичок» на суму 197 тис.грн. . Завдяки цим коштам повністю забезпечені партами та стільцями початкові класи, комп’ютерний клас та придбані шість комплектів столів для їдальні Воєводської ЗОШ. Вчора, 12 лютого, голова ОТГ Володимир Неграй особисто завітав до школи та перевірив якість та кількість закуплених меблів. Також у Воєводській ЗОШ за кошти громади були закуплені та встановлені одні двері і 13 вікон, а в дитячий садок – двоє дверей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь