Новини

10 Травня, 2018 р., 10:57
Ніколи знову… 9 травня, в селі Благодатне, біля відремонтованої адмінбудівлі Благодатненської сільської ради, відбувся мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Урочисту частину відкривали учні Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ст. з чутливими віршами та піснею про війну.
10 Травня, 2018 р., 10:51
 9 травня, в селі Новогригорівка, відбувся мітинг та покладання квітів до обеліску загиблих односельчан у Другій світовій війні.
10 Травня, 2018 р., 10:39
8 травня у Остапівці відбулися заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення і 73-й річниці перемоги над нацизмом у другій світовій війні. О 14 год. біля братської могили воїнів, які загинули при звільненні Остапівки, о.Валентин відслужив панахиду. Потім відбувся мітинг. Присутніх привітали т.в.о. старости Семенівського старостинського округу І.Д.Герасименко і голова ради ветеранів А.М.Фендик. До братської могили поклали квіти. Після цього у Остапівському сільському клубі (завідуюча – В.І.Курченко) відбувся святковий концерт. Бібліотекар Л.А.Некрасова підготувала тематичну книжкову виставку.
09 Травня, 2018 р., 10:18
8 травня у Семенівці пройшли урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом. О 19.30 на меморіалі, де знаходиться братська могила 51 воїна, що загинули в боях за Семенівку, зібралися жителі села. Був тихий теплий вечір. Небо вкрилося хмарами, сумуючи за полеглими в боях на фронтах другої світової війни. 843 жителя Семенівки пішли на війну і 387 назавжди залишились на її дорогах. Настоятель храму о.Валентин відслужив панахиду.
08 Травня, 2018 р., 13:28
В квітні місяця цього року, всі об’єднані територіальні громади Миколаївської області мали змогу взяти участь у цікавому і потрібному проекті  - «Школа прес-секретарів», яка була організована за підтримки Миколаївської облдержадміністрації для створення  об’єднаної  прес-служба територіальних громад.
08 Травня, 2018 р., 09:49
До свята Дня Перемоги у Благодатненській громаді привітали усіх учасників бойових дій громади, а саме – Житнюк І.Й. (з села Остапівка), Онищенка М.Т. (з села Новогригорівка), Купінець М. В. (з села Благодатне); учасників Другої світової війни та вдов померлих інвалідів Другої світової війни. Голова ОТГ Володимир Неграй, разом із старостами та соціальними працівниками привітали та вручити ветеранам від громади приємні подарунки.
16 Квітня, 2018 р., 16:22
З метою поліпшення стану навколишнього природного середовища на території Благодатненської ОТГ активно проводяться роботи по благоустрою сіл.
06 Квітня, 2018 р., 11:48
4 квітня 2018 року у Відділі освіти,культури,молоді та спорту Благодатненської сільської ради відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня.
02 Квітня, 2018 р., 16:01
1 квітня в селі Воєводське відбувся спільний святковий концерт до Дня сміху, в якому взяла участь художня самодіяльність з усіх будинків культури громади. Від цього року офіційно вирішено присвячувати цей захід пам’яті журналіста, поета, гумориста, уродженця Воєводського – Юрія Антоновича Кіпера. Зі словами привітання виступив голова ОТГ Володимир Анатолійович Неграй , також голова нагородив нещодавніх переможців обласних конкурсів почесними подяками та солодощами дітей-учасників Семенівського духового оркестру «Бузькі перлини» під керівництвом О.О. Сизоненка , Воєводський ансамбль сопілкарів «Дударики» під керівництвом О.М. Кізіма.. На святі були присутні – головний редактор газети «Нове життя», голова районної організації БПП «Солідарність» Г.В. Волошина та колега, друг Ю.А. Кіпера – В.Г. Поплавський. Після офіційної частини розпочалась святкова концертна програма, яку чудово сприймали глядачі, щедро аплодуючи та з захопленням наглядаючи за концертною програмою у виконанні: Рябоконевський СК - сценка «Після випускного» - Середенко Н.К. та Дорожанської Н.В. та дві гуморески від Середенко Н.К. (яка, до речі, є в.о. старости села Рябоконеве); Семенівський БК - АЕТ «Балаболи» - танці: «Ой, Марічко, чичері» і «Козачок»; Благодатненський БК - «Вишневий сад» від Едуарда Тонченко , гумористична пісня «Ой гарна я, гарна» - дует Махути А. та Деменко О. ; Садівський БК - Інна Квасільчук – гумореска, анс. «Вишеньки» - танці: «Дикі танці» «Pray for Ukraine»; Новогригорівський СК - вокальне тріо: «Ти ж мене підманула», «Черевички», В.Юдов «Поетична телепортація»; Остапівський СК - В.Курченко – пісня «Додому» , І.Роскошанська – «Бессовестно счастливая» «На двоих»; Воєводський БК – частівки від О.М. Кізіма, два сучасних танка від танцювального колективу «Каблучок», гумор - Коломацька Тетянка та пісня «Перше почуття» у виконанні Столзенко Катерини. Фінальну пісню виконав ансамбль «Любисток» Благодатненського БК та Едуард Тонченко - «Грай музико, грай».
29 Березня, 2018 р., 09:51
28 березня на базі Семенівського закладу дошкільної освіти «Перлинка» було проведено семінар на тему «Логіко-математичні ігри в роботі зі старшими дошкільниками, як засіб формування логічного мислення». В семінарі взяли участь вихователі з усіх садочків нашої громади.       Учасники мали змогу переглянути заняття логіко-математичного спрямування «Пригоди песика Гавчика», яке підготувала вихователь Михайлова Євгенія Миколаївна та театралізовану гру з логіко-математичним спрямуванням «Рукавичка», яку провела вихователь Коваленко Неля Іванівна. З презентацією «Робота закладу дошкільної освіти над проблемним питанням» виступила завідувач Іщенко Світлана Олександрівна . Методист Малікова Світлана Вікторівна представила презентацію «Роль гри у розвитку логічного мислення» та підготувала для вихователів цікавий тест «Чи хороше у вас логічне мислення?».       Семінар видався цікавим та корисним як для дітей, які з захопленням виконували усі завдання, так і для присутніх. Дякуємо усім учасникам та організаторам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь