Новини

21 Грудня, 2017 р., 11:03
14 грудня, голова ОТГ Володимир Неграй провів плановий виїзний прийом громадян в селі Воєводське.  Разом із т.в.о. старости с.Воєводське Крючковим С.В. відвідали амбулаторію, де перевірили процес ремонту приміщення, місцеву ЗОШ, де відбулась зустріч з педагогічним колективом та обговорили важливі питання життя школи.
21 Грудня, 2017 р., 10:17
13 грудня у Благодатненській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов районний семінар вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни на тему : « Формування громадської активності учнів, їх готовності до захисту Вітчизни в умовах надзвичайних ситуацій».  Головною метою навчання предмета Захист вітчизни - є розвиток особистості учнів та формування готовності їх дій у надзвичайних ситуаціях.  На практичному занятті учні 11 класу показали підготовку у наданні першої медичної допомоги у критичних ситуаціях.  Відкрив та розповів про суть та потрібність таких семінарів начальник відділу освіти, молоді та спорту Благодатненської ОТГ – Захарченко В.А. . Семінар підготував вчитель Захисту Вітчизни Благодатненської ЗОШ – Красніков Є.А. .
21 Грудня, 2017 р., 10:04
6 грудня у Благодатненській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений виховний захід до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, для учнів 9-11 класів. Захід провів фахівець соціальної роботи Благодатненської ОТГ - Деменко Т.М. .
04 Грудня, 2017 р., 15:47
До Міжнародного дня інваліда, який відзначається 3 грудня, Благодатненська ОТГ надала благодійну допомогу особам з інвалідністю та дітям інвалідам.
23 Листопада, 2017 р., 13:59
22 листопада з робочим  візитом до Благодатненської ОТГ прибули депутати обласної ради Талпа Михайло Володимирович та Воронок Ганна Вадимівна, які разом з головою ОТГ  Нергаєм Володимиром Анатолійовичем та начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Захарченко Віктором Анатолійовичем відвідали загальноосвітні заклади громади.  
20 Листопада, 2017 р., 15:35
Концерт, присвячений Дню працівників сільського господарства відбувся у Семенівському БК 18 листопада. До початку у залі грав духовий оркестр під керівництвом О.О. Сизоненка. Зі святом присутніх привітала т.в.о. Семенівського старости І.Д.Герасименко. Музичні вітання звучали для 171 одноосібника нашого старостинського округу, керівників та працівників фермерських господарств «Аркуша О.В.», «АСО», «КВА», «Ненько», наших найбільших господарств: ТОВ «Семенівський Агросервіс» і ПРАТ «Оберіг», а також для людей, які здали їм землю в оренду та всіх жителів села, адже всі вони пов’язані з сільською працею. Основу концерту, як завжди, складали танці, у виконанні підготовчої, молодшої та середньої груп. Старша група має власну назву – ансамбль естрадного танцю «Балаболи». Вони виконали танці з такими назвами: «Моя земля», «Їжачки», «На лужку», «Веселі кухарі», «Колискова», «Парубки зеленоокі» та «Естрадний». Співали солісти: Вікторія Мицик, Ася Мартиненко, Тетяна Іртищева, Валентина Курченко, Ірина Курченко, дует у складі Оксани Бондар та Тетяни Давиденко, жіночий вокальний ансамбль. Після деякої перерви знову вийшли на сцену учасниці тріо «Молодички», до того ж у нових костюмах, придбаних за кошти від продажу квитків. Читали вірші: Тетяна Почеха, Аня Бойко, Катерина Діку, Катерина Тініченко. Карина Діку та Богдан Марченко зіграли ще одну сцену з комедії «За двома зайцями».  Концерт тривав півтори години і був тепло прийнятий глядачами. Вечір завершився дискотекою, яка тривала до 23.30.
20 Листопада, 2017 р., 15:08
В Благодатненському Будинку культури також відбувся святковий концерт до Дня працівників сільського господарства, який кожного року проводить АП «ПП « Благодатненський птахопром» для працівників підприємства та усіх бажаючих. По традиції першими привітали присутніх  – народний ансамбль «Веселий ярмарок», які вручили директору Птахопрому  Юрченко О.О. святковий коровай, урожаю 2017 року.
19 Листопада, 2017 р., 09:36
Благодатненська ОТГ щиро вітає краян з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!
10 Листопада, 2017 р., 10:17
      9 листопада відзначається День української писемності та мови. За традицією, цього дня покладають квіти до пам'ятника Несторові-літописцю, відзначають найкращих популяризаторів українського слова, заохочують видавництва, які друкують літературу українською мовою, проводять Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика (щорічна кількість учасників – понад 5 млн із 20 країн світу). Охочі продемонструвати єдність з усіма, хто любить і шанує українське слово, пишуть 9 листопада радіодиктант національної єдності, організований Українським радіо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь