Новини

07 Лютого, 2018 р., 09:41
Сьогодні голова ОТГ Володимир Неграй провів плановий виїзний прийом громадян в селі Семенівка, на якому були розглянуті актуальні питання по вуличному освітленню, про умови проживання учасників бойових дій АТО та їх нагальні потреби. Після прийому разом із т.в.о. старости с.Семенівка Герасименко І.Д. відвідав об’єкти соціальної сфери – ДНЗ «Перлинка» , місцеву ЗОШ – де нещодавно були встановленні енергозберігаючі вікна, місцеву амбулаторію та Будинок культури, де проходить підготовка до огляду художньої самодіяльності загальноосвітніх закладів громади, який відбудеться 10 лютого.
23 Січня, 2018 р., 14:21
В Благодатненській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов урочистий захід до Дня Соборності України. Чудову тематичну програму підготував заступник директора по виховній роботі  - Акуленко Л.А. .
22 Січня, 2018 р., 09:41
Благодатненська ОТГ щиро вітає зі святом - Днем Соборності України. Прийміть найкращі привітання з нагоди цього свята та побажати міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!
14 Січня, 2018 р., 10:03
ЯК ЗУСТРІЛИ СТАРИЙ НОВИЙ РІК
10 Січня, 2018 р., 10:01
Депутати сільської ради, вони ж керівники акціонерного сільгосптовариства та фермерських господарств, Бойко О.С., Аркуша О.В. та Сивобородько С.О. обговорили одне з найбільш болючих для семенчан питань – стан дороги від села до траси. 10 січня працівники цих господарств почали засипати ями на найбільш проблемних ділянках, використовуючи старе асфальтне покриття. Потім все це буде прикатане катком. До роботи долучилися й інші жителі села, яким не байдужий стан дороги.
04 Січня, 2018 р., 09:52
29 грудня у Садівському СБК відбувся святковий новорічний концерт. Всіх присутніх привітав зі святом в. о. старости Садівського старостинського округу Мороз А.А. Художня самодіяльність подарувала глядачам чудовий настрій та масу задоволення.
03 Січня, 2018 р., 11:12
30 грудня у Благодатненському Будинку культури відбувся святковий новорічний концерт. Привітати з наступаючим Новим роком завітав голова ОТГ Неграй В.А. . Як завжди глядачів вітала художня самодіяльність Будинку культури, які подарували глядачам новорічний настрій та масу позитивних емоцій.  Вітаємо усіх з Новим 2018 роком!
03 Січня, 2018 р., 10:58
30 грудня у спортивному залі Благодатненської ЗОШ був проведений новорічний тенісний турнір. Перше місце серед школярів посів - Девятьоров Олександр, серед молоді перше місце заняли: серед жінок - Подгорна Оксана, серед чоловіків - Шиб Іван. На турнірі були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Захарченко В.А., методист відділу освіти Третяк Олександр Володимирович та директор Благодатненської ЗОШ Лизогуб С.М. .
03 Січня, 2018 р., 10:31
26 грудня на передодні закінчення 2017 року, були підведені підсумки спортивних занять в селі Благодатне. У спортивному залі Благодатненської ЗОШ за активну спортивну діяльність найкращих та найактивніших спортсменів голова ОТГ Неграй В.А. та начальник відділу освіти, молоді та спорту Захарченко В.А., ( які до речі не тільки підтримують спортсменів, а ще й також активно приймають участь у тренуваннях), нагородили почесними грамотами та медалями. Номінації: Кращий футболіст року – Подгорний Сергій; Кращі баскетболістки – Деменко Тетяна та Деменко Олена; Краща спортивна сім’я – Світлана та Микола Малікові; Краща волейболістка – Подгорна Оксана; Краща активна спортсменка – Махута Аліна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь