Новини

26 Квітня, 2024 р., 11:48
Створення  зон санітарної охорони передбачено Розділом VII  Закону України   “IIро питну воду та питне водопостачання”, постановою Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 № 2024 “Про правовий режим зон санітарної охорони водних об’єктів”, які визначають санітарно-епідеміологічні вимоги до організації та експлуатації зон санітарної охорони джерел водопостачання і водопроводів господарсько-питного призначення.
26 Квітня, 2024 р., 10:45
   26 квітня – День пам’яті про Чорнобильську трагедію та Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.
26 Квітня, 2024 р., 10:44
Платформа допомоги врятованим — єдиний онлайн-майданчик для українців, постраждалих внаслідок війни. На платформі зібрана інформація про економічні можливості:
26 Квітня, 2024 р., 10:41
  Усі вони, навіть після тривалого перебування у воді або землі, не втрачають своєї здатності нанести шкоду життю і здоровʼю, оскільки містять вибухові речовини та можуть спрацювати від будь-якої взаємодії з ними.
26 Квітня, 2024 р., 10:40
  У середу, 24 квітня, в м. Вознесенськ завершився третій етап змагань з черліденгу в рамках загальнонаціональних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Цей масштабний проєкт спонукав молодь об‘єднатись та вести активний, здоровий спосіб життя.
26 Квітня, 2024 р., 10:40
З чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша – усвідомлення того, що психолог – не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом – це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.
26 Квітня, 2024 р., 09:27
Полк «Рейджер» – це новостворений підрозділ. Зараз вони шукають відважних та вмотивованих воїнів, які готові боронити країну зі зброєю в руках.  
26 Квітня, 2024 р., 08:33
  Фондом Східна Європа спільно з Українським інститутом створено онлайнкурс «Історія українського громадянського суспільства» на Освітній онлайнплатформі Зрозуміло!
26 Квітня, 2024 р., 08:32
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 373 від 17.04.2019 року “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі” (зі змінами) та затвердженим нею Порядком “Про надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі”, учасники бойових дій, а також члени їх сімей мають право на пільги на оплату житлово-комунальних послуг придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі.
25 Квітня, 2024 р., 10:36
Нагадуємо, що Кабмін поновив компенсації за придбання сільгосптехніки вітчизняного виробництва. В Україні відновили дію урядової програми компенсацій аграріям 25% вартості придбаної техніки і обладнання вітчизняного виробництва. Щоб отримати кошти, агровиробник має обрати постачальника із затвердженого Міністерством економіки України переліку сільгосптехніки та обладнання, купити необхідну техніку та подати до уповноваженого банку заявку та підтверджуючі документи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь