Новини

25 Липня, 2018 р., 10:37
Серед найголовніших порушень прав людини в сучасному світі актуальним є злочин, який має багато назв – «біле рабство», «торгівля людьми», «контрабанда людьми». За оцінками експертів щорічно 1-2 млн. людей стають «живим товаром». Наприкінці ХХ сторіччя з його проявами зіткнулась і Україна.
20 Липня, 2018 р., 09:45
По зовнішньому вигляду нагадує полин звичайний. Стебло прямостояче, розгалужене, опушене короткими волосками. Висота стебла й розміри надземних органів сильно варіюють. При густому травостої, на сухих схилах і бідних ґрунтах рослини ледь досягають 10-15 см; на родючих ґрунтах, за достатнього зволоження, і рідкого травостою, окремі рослини досягають 2-2,5 м висоти. Сходи з’являються наприкінці березня – в травні, цвіте з середини липня до жовтня, плодоносить у вересні – листопаді.
25 Червня, 2018 р., 09:14
Памятка про порядок реєстрації та розміщення пасіки і проведення заходів щодо зменшення отруєння бджіл під час проведення обробітки сільгозпугідь пестицидами
04 Червня, 2018 р., 08:50
УВАГА! В Україні розпочато операцію під умовною назвою «Мак», яка триватиме з червня по вересень 2018 року. Буде проведено комплекс оперативно-профілактичних  заходів, спрямованих на виявлення і знищення нелегальних посівів маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів. 
02 Червня, 2018 р., 08:32
Вчора вся Україна святкувала одне з улюблених дитячих свят - День захисту дітей. Благодатненська громада, традиційно в цей день проводе святкові заходи на базі Семенівського Будинку культури.  З усіх сіл громади, до Семенівки завітали радісні дітки, і не просто так… Адже їх чекало багато сюрпризів – надувні батути, солодка вата, чудовий святковий концерт, ігри, конкурси малюнків на асфальті, багато розваг з аніматором, танців і неймовірна святкова атмосфера.
22 Травня, 2018 р., 19:31
До відома жителів сільської місцевості! Власний будинок – запорука сімейного добробуту!  В Миколаївській області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім», впроваджується за сприяння обласної державної адміністрації, обласної ради та спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, в першу чергу для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей. На сьогодні вона є практично єдиною реальною можливістю для поліпшення умов проживання на селі.
21 Травня, 2018 р., 09:41
Щороку в третю суботу травня вся Україна відзначає День Європи. В нашій громаді це свято проводиться вже другий рік і стало традиційним.
11 Травня, 2018 р., 11:37
Кожного року, підсумком плідної роботи сільських будинків культури є проведення звітних концертів. В цьому році, у Благодатненській ОТГ цикл звітування вже розпочали Семенівський Будинок культури та Остапівський Сільський клуб. 9 травня в Садівському БК цього року вирішено провести не тільки захід до Дня Перемоги, а ще звітній концерт художньої самодіяльності. І хоча штат працівників в БК скромний (всього лиш двоє чоловік) це – директор Кобець Леся та техпрацівник Тітова Олена, концерт був проведений на достойному рівні.
11 Травня, 2018 р., 11:26
Мітин присвячений 73-й річниці Дня Перемоги у Другій світовій війні відбувся і в селі Садове, а вірніше у Садівському старостинському окрузі.  Біля місцевого будинку культури художня самодіяльність представила тематичну програму.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь