Новини

26 Березня, 2018 р., 11:06
25 березня в дитячій музичній школі №1 ім. Римського-Корсакова (м.Миколаїв) відбувся Всеукраїнський відкритий багатожанровий фестиваль мистецтв «Лиманські зорі» – «Дивограй». Семенівський дитячий духовий оркестр «Бузькі перлини» під керівництвом О.О.Сизоненко не тільки гідно представив нашу громаду серед більш ніж 20 дитячих колективів, але й виборов Гран-Прі фестивалю. А керівник оркестру отримав подяку за естетичне виховання дітей та підтримку фестивального руху. Вітаємо!
22 Березня, 2018 р., 10:58
Сьогодні, 22 березня, у Благодатненській ОТГ відбулось урочисте покладання квітів до Меморіалу загиблих земляків у Другій світовій війні, до 74-ї річниці визволення Арбузинського району від німецько-фашистських загарбників.
17 Березня, 2018 р., 11:05
17 березня у Миколаївському коледжі культури і мистецтв відбувся обласний огляд малих форм ансамблів народних інструментів «VOLTA», у якому взяли участь 37 виконавців та ансамблів з різних районів та міст області. Нашу громаду на цьому святі музики представляв ансамбль сопілкарів «Дударики» Воєводського БК під керівництвом О.М.Кізіма. Наші земляки посіли 1 місце серед дитячих колективів. Серед солістів також 1 місце виборов Максим Антонюк.  Вітаємо «Дудариків» з перемогою!
10 Березня, 2018 р., 14:03
10 березня у м. Вознесенськ відбувся перший етап обласного конкуру «Art. Mix». На конкурсі вистипили учасники художньої самодіяльності Садівського БК - ансамбль «Вишеньки» ,солістка Лобова Ірина та Благодатненського БК - солістка Малікова Аліна. В цьому конкурсі учасників грамотами не нагороджували, а тільки відбирали конкретні номери, які будуть показані на гала-концерті в Миколаєві, який відбудеться у червні місяці цього року.  Учасники від виступу отримали масу задоволення та отримали нового заряду енергії для подальшої роботи. На згадку діти зробили селфі. Учасників конкуру готувала Махута Аліна та Кобець Леся. 
10 Березня, 2018 р., 13:45
У селі Новогригорівка 10 березня відбувся святковий вокник до свята 8го березня. Дружній жіночий колектив привітали та потішили приємними подарунками, сюрпризами та святковою атмосферою.
10 Березня, 2018 р., 13:43
7 березня у Воєводському Будинку культури пройшов святковий вогник до Міжнародного жіночого дня – 8го березня. На захід були запрошені учасники художньої самодіяльності, працівники соціальної сфери, амбулаторії та сільської ради.  Людмила Телятник та Галина Снісаренко виконали пісню «Сестри», жіночий колектив «Відродження» - пісню «Гуляй село», «Забава», «Кум прийшов», «Сало». Олександр Кізім, для жінок, виконав жартівливі частівки, а дует Павло Медиченко та Наталія Осадча - пісню «Я і Сара». Також були проведені тематичні конкурси, ігри та святкова дискотека.
08 Березня, 2018 р., 13:56
8 березня у Остапівському клубі відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. Звучали пісні у виконанні вокального колективу «Остапчаночка», сімейного дуету Пєкових та Н.Трубачової з Підгородньої, новоствореного вокального тріо Остапівського клубу, а також солістів: О.Житнюк, Т.Ягодзінської, І.Розкошанської, В.Курченко, Н.Нелюбової. До дня народження Т.Г.Шевченка Н.Нелюбова читала його твори. Бібліотекар Л.А.Некрасова представила глядачам звіт про роботу бібліотеки. Після закінчення концерту відбулася дискотека для дорослих.
07 Березня, 2018 р., 13:01
7 березня, у Благодатненському Будинку культури, відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня. Усіх жінок завітав привітати голова ОТГ Володимир Неграй. Ну і звичайно, художня самодіяльність будинку культури, в улюблене свято жінок, привітала своїми номерами, а саме – народний ансамбль «Веселий ярмарок», шкільний хореографічний ансамбль «Первоцвіт», дитячий вокальний ансамбль «Перлинки», солісти будинку культури Акуленко Наталія, Дабіжа Галина, Тонченко Едуард, Малікова Аліна, Лукина Лілія, Леміш Зінаїда, дует Деменко Олена та Махута Аліна. Хоча в залі було прохолодно, але атмосфера свята зігріла присутніх.
07 Березня, 2018 р., 12:51
В Садівському БК 7 березня відбувся святковий концерт до міжнародного жіночого дня «Я вірю всі жінки прекрасні». Всіх присутніх зі святом привітав в.о. старости Садівського старостинського округу Мороз А.А.  Артисти Садівського БК глядачів радували своїми новими піснями та танцями, а саме ансамблі: «Вишеньки» «Ренесанс» «Перлинки» «Віночок» «Весела компанія», а також солісти та дуети.  Ансамбль «Перлинки» всіх присутніх зачарували своїми новими костюмами які були придбані за батьківські кошти. Особлива подяка батькам за підтримку та розуміння.  Свято пройшло добре, незважаючи на холод який був у залі. Всім жінкам бажаю, вічної весни у серці, кохання. Нехай у ваших будинках завжди буде тепло від добрих посмішок бабусь і матерів.  Нехай буде радісно в ньому від дзвінкого дитячого сміху!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь