Новини

26 Липня, 2024 р., 09:11
За традицією, Національним Фестивалем “Код Нації” оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів “Код Нації” до 33-ї річниці Незалежності України. Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно - ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, відповідно до тематики Конкурсу, що спрямовані на підвищення та розвинення серед українського народу культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей у сучасному українському суспільстві; популяризація україномовного контенту, української культури та народних звичаїв, зокрема пошуку сучасного “Коду Нації” крізь призму автентичної культури, історії та традицій. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.
25 Липня, 2024 р., 16:28
Фізична ідентифікація внутрішньо переміщеної особи (далі - ВПО), яка одержує пенсію через поточний рахунок в установі акціонерного товариства “Державний ощадний банк України”, проводиться кожні шість місяців з дня проведення попередньої фізичної ідентифікації.
24 Липня, 2024 р., 07:51
Соціальна послуга натуральної допомоги надається людині, потерпілій внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, шляхом виплати щомісячної грошової компенсації вартості заходів, необхідних для надання соціальної послуги натуральної допомоги (Порядок організації надання деяких соціальних та медичних послуг потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2023 № 438).
23 Липня, 2024 р., 09:43
Українські військові та члени їх сімей мають право скористатись пільгами на житлово комунальні послуги. Хто має таке право, які пільги передбачені та які документи для цього потрібні у матеріалі юристів системи безоплатної правничої допомоги (БПД).
22 Липня, 2024 р., 08:13
Влітку 2024 року Україна зіткнулися з ще одним випробуванням – аномальною спекою, що значно перевищувала звичайні температурні показники для цього сезону. Враховуючи віялові відключення світла  по всій території країни, населення зіткнулося з критичною проблемою: як зберегти харчові продукти та не викликати харчові отруєння.
19 Липня, 2024 р., 14:04
Департамент екологічної оцінки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України повідомляє, що 16.07.2024 відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (далі – Закон) ТОВ «БАНДУРСЬКИЙ ОЛІЙНОЕКСТРАКЦІЙНИЙ ЗАВОД» розпочато процедуру оцінки впливу на довкілля шляхом розміщення в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля (далі – Повідомлення), стосовно планованої діяльності «Введення в експлуатацію: існуючих основного парового котла типу «JNO SAS 173 VYNCKE» номінальною тепловою потужністю котла 15,7 МВт (паропродуктивністю 24 т/годину при тиску 1,3 МПа) та резервного котла типу «VITOMAX 200- HS M75A145» номінальною тепловою потужністю котла 6,8 МВт (паропродуктивністю 10,6 т/годину при тиску 1,3 МПа), загальною номінальною термічною потужністю обох котлів (основного та резервного) 22,5 МВт; нових дизельної електростанції «FDT 1000 S + FDG 660 S» та дизельгенератору типу Fogo FDG160I. Проведення модернізації, заміни та встановлення одиниць і вузлів основного та допоміжного обладнання» (реєстраційний номер справи – 8786).
19 Липня, 2024 р., 13:56
Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, українські органи влади стали однією з основних цілей ворожих хакерів. Основні інструменти для цього — люди. Зловмисники користуються їхньою неуважністю: вони можуть не помітити підозрілий лист, відкрити сумнівне покликання, повірити у фейк або проігнорувати подвійну автентифікацію на смартфоні.
19 Липня, 2024 р., 13:54
Продукти харчування – товар, до якого завжди висуваються жорсткі вимоги, пов'язані з умовами зберігання. Така необхідність пов'язана з його властивостями швидкої втрати свіжості і придатності до вживання, навіть при найменшому відхиленні від температурних режимів, показників вологості та інших факторів. 
19 Липня, 2024 р., 11:53
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, а в майбутньому – плануєте стати публічними службовцями, – запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді!
19 Липня, 2024 р., 11:16
  Захід, присвячений відзначенню Міжнародного дня молоді, відбудеться протягом 10–12 серпня у столиці та Київській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь