Новини

01 Вересня, 2023 р., 11:25
Одним із напрямків діяльності відділів державної реєстрації актів цивільного стану є надання громадянам правової допомоги у витребуванні документів соціально-правового характеру (документи про народження, шлюб, розірвання шлюбу, зміну імені, смерть) з компетентних органів іноземних держав.
01 Вересня, 2023 р., 11:24
Особливості провадження у справах про встановлення факту народження або смерті особи на території, на якій введено воєнний чи надзвичайний стан, або на тимчасово окупованій території України, визначаються статтею 317 ЦПК України.
01 Вересня, 2023 р., 09:51
 «Аптечка самодопомоги» – це довідник про стрес, в якому зібрані корисні поради, практичні вправи і техніки для подолання стресу й тривоги. Також там розповідається як правильно підтримувати близьких та як розвинути власну емоційну стійкість.
01 Вересня, 2023 р., 09:48
  Створення Центрів ветеранського розвитку – це проєкт Мінветеранів на виконання Плану пріоритетних дій Уряду на 2023 рік. За сприяння Міністерства заклади вже відкрито у Миколаєві, Вінниці, Дніпрі, Львові, Житомирі, Києві та Харкові. У них ветерани та члени їхніх сімей матимуть можливість розвивати свої професійні навички, проходити перекваліфікацію, а також тут відбувається підготовка майбутніх помічників ветеранів. У громадян цих регіонів, яких зацікавила ця ініціатива ветеранського відомства, можуть виникнути практичні запитання щодо умов участі у відборі, посадового функціоналу, захисту персональної інформації тощо. Так, Мінветеранів дає докладні роз’яснення на типові питання, що турбують потенційних кандидатів-учасників пілотного проєктуhttps://mva.gov.ua/.../vidbir-u-pomichniki-veterana-na... Нагадаємо, що кандидати на посаду помічника ветерана можуть подати заяву в електронній формі на участь у конкурсі винятково через інформаційний портал Е-ветеран: https://eveteran.gov.ua.
01 Вересня, 2023 р., 09:47
Виконавчий секретар Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба відзначив ефективність нового формату засідань Президії Конгресу. За словами Олексія Кулеби, Конгрес став ефективним майданчиком прямої комунікації, а засідання Президії необхідні для напрацювання рішень. Війна вплинула на усі області України, тому Розширені засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад охоплять не лише Херсонщину. Наприкінці засідання 29 серпня погоджено графік наступних таких зустрічей. Подробиці читайте на сайті Конгрес місцевих та регіональних влад - https://www.congress.gov.ua/pereformatuvannia-ta-zminy.../
01 Вересня, 2023 р., 09:32
 Серед питань, які порушували мешканці громад в рамках Розширеного засідання Президії Конгрес місцевих та регіональних влад, йшлося про необхідність залучення додаткових підрозділів з розмінування території області та надання додаткової спецтехніки. З відповідним зверненням виступили представники села Твердомедове Великоолександрівської селищної територіальна громада, 98% території якої – сільськогосподарські землі. Рівень розмінування складає 5%. Питання розмінування – це питання відновлення економіки.
31 Серпня, 2023 р., 11:43
 До партнерів Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка створюється за ініціативою першої леді Олена Зеленська
31 Серпня, 2023 р., 09:32
  Може, ще й як! Подолати і фізичний бар’єр, і психологічний. Принаймні, у Superhumans Center, де займаються протезуванням, реконструктивною хірургією та реабілітацією постраждалих під час війни, з таким стикаються щодня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь