Новини

30 Серпня, 2023 р., 15:31
Житлові субсидії з початку неопалювального сезону більшості домогосподарств продовжено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарства.
30 Серпня, 2023 р., 15:15
Ми часто чуємо «у мене якась апатія», «мене накриває депресія…», та чи правильно розуміємо ці терміни? Чи знаємо, у чому різниця? Чи можемо відрізнити сильну втому від хвороби?
30 Серпня, 2023 р., 15:12
Коли здається, що радіти нічому, що світ навколо втратив кольори, заведіть «Щоденник подяки». Проста вправа підсвітить хоч і найдрібніші, але світлі моменти життя, допоможе зберегти сили, подарує відчуття спокою.
30 Серпня, 2023 р., 15:10
  Продовжується процес прийому заяв на участь у пілотному проєкті Мінветеранів із започаткування в Україні інституту помічника ветерана. Експеримент охоплює чотири області, серед них й Миколаївщина.
30 Серпня, 2023 р., 15:07
 За ініціативи Миколаївської обласної військової адміністрації спільно з Регіональним фондом підтримки підприємництва у Миколаївській області оголошено конкурс серед підприємців Миколаївської області на отримання фінансової підтримки.
29 Серпня, 2023 р., 16:44
📌У вівторок, 29 серпня, відбувся брифінг за участі директора департаменту освіти і науки Миколаївської ОВА Алли Веліховської 
29 Серпня, 2023 р., 10:14
Вчора, 28 серпня, у Центрі ветеранського розвитку, що нещодавно був відкритий на базі Національного університету «Львівська політехніка», відбулося перше ознайомче заняття для помічників ветерана. Нагадуємо, що такі посади запроваджують у межах ініціативи Мінветеранів з розбудови у державі системи повернення військовослужбовців від військової кар’єри до цивільного життя.
29 Серпня, 2023 р., 09:31
Пенсійний фонд України розвиває напрямок надання пенсійних послуг дистанційно через онлайн сервіси Фонду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь