Новини

16 Серпня, 2023 р., 13:21
Тривалі стрес і втома можуть затьмарювати нашу свідомість. Коли емоції переповнюють, ми ніби втрачаємо зв’язок із реальністю, і з повноцінного життя переходимо на режим «існування».
16 Серпня, 2023 р., 10:01
Продовжується процес прийому заяв на участь у пілотному проєкті Мінветеранів із започаткування в Україні інституту помічника ветерана. Експеримент охоплює чотири області, серед них й Миколаївщина.
16 Серпня, 2023 р., 09:58
 Як керівник ти маєш багато можливостей, щоб підтримувати ментальне здоров’я своїх співробітників.
15 Серпня, 2023 р., 13:39
Справа рятувальників — відвести постраждалих на безпечну відстань, переконатися, що ніхто не опинився під завалами. А от перші слова підтримки, склянка води чи теплий одяг будуть доречними (а подекуди й рятівними) навіть від незнайомців. Варто лише пам’ятати кілька простих порад, якими ділиться психологиня Тетяна Єрмолаєва
15 Серпня, 2023 р., 11:43
У складні для психіки періоди сон переходить у так звану «стадію очікування» — ми наче спимо, але готові будь-якої миті бігти до укриття. Сон — основа ментального здоров'я. Без нього нам ніяк, тож навіть зараз потрібно робити все можливе, щоб засинати раніше і спати потрібну кількість годин
15 Серпня, 2023 р., 10:05
Шановні мешканці Миколаївської області! Миколаївська обласна військова адміністрація попереджає, що 17 та 18 серпня 2023 року на території м. Южноукраїнська та Вознесенського району проводитимуться багатоступеневі командно-штабні навчання з цивільного захисту.
15 Серпня, 2023 р., 10:05
Законом України від 30 червня 2023 року №3219ІХ відновлено відповідальність суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України №265/95-ВР «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон), зокрема,                    з 01 жовтня 2023 року у разі встановлення контролюючими органами факту не проведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО з фіскальним режимом, будуть застосовуватися фінансові санкції, передбачені п. 1 ст. 17 Закону (100 відсотків вартості проданих з порушеннями товарів (робіт, послуг) - за порушення, вчинене вперше;  150 відсотків вартості проданих з порушеннями товарів (робіт, послуг) - за кожне наступне вчинене порушення).
15 Серпня, 2023 р., 09:45
У понеділок, 14 серпня, у Центрі ветеранського розвитку, що нещодавно був відкритий на базі Чорноморського національного університету ім. П. Могили у Миколаєві, відбулося перше заняття для помічників ветерана. Такі посади запроваджуються у межах ініціативи з розбудови у державі системи повернення військовослужбовців від військової кар’єри до цивільного життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь