Новини

11 Серпня, 2023 р., 11:17
Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за організаційної підтримки Спілки молодих державних службовців України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді.
10 Серпня, 2023 р., 14:44
  Буває, що у відповідь хочеться кричати. Гнів, страх, розпач переростають в агресію, і контролювати цей клубок емоцій стає надзвичайно важко: ми буквально відчуваємо бажання трощити меблі, жбурляти речі, навіть робити комусь боляче.
10 Серпня, 2023 р., 10:27
Як допомогти пережити цей травматичний досвід? Чи потребують ці люди особливого ставлення до себе? І яким воно має бути? Як правильно підібрати слова, що потрібно робити, аби просто надати підтримку?  Перелік практичних відповідей на всі ці питання надає новий посібник: «Особливості роботи з пацієнтами, які пережили полон та тортури, сексуальне насильство пов’язане з конфліктом. Рекомендації для фахівців медичної сфери». Автори посібника діляться своїм досвідом та закликають не бути байдужими, ставитись з повагою та розумінням до цих людей. Адже з моменту повернення їх проблеми, на жаль, не закінчуються. Вони можуть мати тривалі наслідки як фізичного, так і психологічного характеру. Тому важливо вміти вчасно їх розпізнати та надати допомогу. Книга в електронному вигляді доступна за посиланням  http://surl.li/iskja Посібник рекомендований для широкого кола фахівців та медиків. Підвищення уваги суспільства до таких проблем стало можливим завдяки реалізації Всеукраїнській програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська. Одна з цілей Всеукраїнської програми, аби психологічна підтримка, допомога щодо психічного здоров’я були повсюдними та доступними. За інформацією Координаційний центр КМУ / Mental Health UA. #тияк
10 Серпня, 2023 р., 08:10
З питаннями, що стосуються банківських сервісів, доцільно звертатися до відділення банку, в якому ви обслуговуєтеся.
10 Серпня, 2023 р., 08:07
Миколаївська обласна військова адміністрація розповідає про людей, які мешкають в різних куточках нашого регіону та своїми вчинками надихають інших.
09 Серпня, 2023 р., 15:55
      Первомайським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області отримано лист Держпродспоживслужби від 07.08.2023 № 11.1.3-21/17150 щодо повідомлення RASFF від 04.08.2023 № 2023.4661– fup 3.     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь