Новини

11 Жовтня, 2023 р., 08:59
  У вівторок, 10 жовтня, з нагоди відзначення Всесвітнього Дня Ментального здоров‘я у Миколаївському обласному краєзнавчому музеї «Старофлотські казарми» відбувся захід у форматі панельної дискусії «День ментального здоров’я».
10 Жовтня, 2023 р., 16:30
Громадянам України, які мають значні заслуги у сфері державної, громадської діяльності, досягнення в галузі науки, культури, освіти, охорони здоров’я, фізичної культури й спорту тощо, призначається пенсія за особливі заслуги перед Україною.
10 Жовтня, 2023 р., 13:33
Особливості визначення загального мінімального податкового зобов’язання платників податку - власників, орендарів, користувачів на інших умовах  земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь  (пункт 170.14 статті 170 Податкового кодексу України)
10 Жовтня, 2023 р., 10:49
Двадцять чотири години, щоб потурбуватися про себе та свій стан. Багато це чи мало? Сьогодні Всесвітній день ментального здоров’я, заснований ВООЗ ще 31 рік тому.  
09 Жовтня, 2023 р., 13:47
До прикладу, наразі майже кожен другий українець/українка помітили, що похід до фахівця — не єдиний спосіб покращити свій стан. Стійкість також плекає самодопомога: щоденні вправи, техніки дихання, фізична активність, хобі, прогулянки на природі, догляд за тваринами тощо. Більшість опитаних зазначили, що відчувають значне полегшення, коли спілкуються з друзями та діляться своїми переживаннями. Зробіть турботу про ментальне здоров’я щоденною звичкою  Зазначимо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створюється за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк
09 Жовтня, 2023 р., 11:39
  Партнери програми «Ти як?» Veteran Hub пропонують одразу декілька напрямів підтримки для ветеранів, їх близьких і близьких військових
09 Жовтня, 2023 р., 09:28
  «Варто битись і підводитись варто,
06 Жовтня, 2023 р., 11:34
«Вважаю, що психологи повинні створити в людині зацікавленість до життя, щоб людині хотілося жити. Не жерти-розмножуватися, а жити. Зараз це головне. Жити заради чогось, заради тилу, заради свого задоволення, заради якоїсь ідеї»
06 Жовтня, 2023 р., 11:13
  «Варто битись і підводитись варто,
06 Жовтня, 2023 р., 11:12
  Партнери Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ГО «Громадський рух «Жіноча Сила України» пропонують військовослужбовцям та їхнім сім'ям впоратися з емоційними викликами та інформують, з ким і як взаємодіяти щодо соціальних питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь