Новини

29 Вересня, 2023 р., 08:24
Від сьогодні мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!
29 Вересня, 2023 р., 08:24
  Створення Центрів ветеранського розвитку – це проєкт Мінветеранів на виконання Плану пріоритетних дій Уряду на 2023 рік. За сприяння Міністерства заклади вже відкрито у Миколаєві, Вінниці, Дніпрі, Львові, Житомирі, Києві та Харкові. У них ветерани та члени їхніх сімей матимуть можливість розвивати свої професійні навички, проходити перекваліфікацію, а також тут відбувається підготовка майбутніх помічників ветеранів.
28 Вересня, 2023 р., 13:37
  Лише один діагностований випадок з 50-ти – яскравий показник того, як важко здолати стигму, що роками будувалася на хибних і переважно негативних уявленнях про ментальне здоров’я та його роль у нашому житті. Фактично 49 українців з 50-ти закривають очі на свій незадовільний стан через відчуття сорому або ж переконання на кшталт «нічого серйозного, це мине» чи «зараз це не на часі».
28 Вересня, 2023 р., 09:12
  «Ви перебуваєте в одному з найбільш психологічно та фізично напружених місць на планеті. Це катастрофа, у якій усім вам доводиться жити вже півтора року. І ви платите ментальним здоров’ям», – про це і не тільки він говорив в інтерв’ю ведучим подкасту – клінічній психологині Софії Терлез та журналісту і письменнику, амбасадору Всеукраїнської програми ментального здоров’я Марку Лівіну.
28 Вересня, 2023 р., 08:54
Днями у дніпровському Центрі ветеранського розвитку, що відкрито на базі Університету митної справи та фінансів, стартувало навчання перших у регіоні 21 кандидата у помічники ветерана.
27 Вересня, 2023 р., 16:39
  Боятися - це нормально. А визнавати свій страх - сміливо.
27 Вересня, 2023 р., 16:33
  Якщо маєте необхідність проконсультуватися з питань, що стосуються призначення та виплати пенсій, житлових субсидій та пільг чи страхових коштів, і бажання відвідати орган Пенсійного фонду України, можете скористатися сервісом попереднього онлайн-запису на прийом.
27 Вересня, 2023 р., 16:32
На сьогодні, у зв’язку із прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) відновлено відповідальність за порушення порядку здійснення розрахунків за товари (послуги).
27 Вересня, 2023 р., 11:01
  Компенсація на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб сплачується за умови працевлаштування зареєстрованих ВПО на умовах строкових трудових договорів і збереження гарантій зайнятості таких осіб протягом періоду, що перевищує тривалість виплат у два рази.
27 Вересня, 2023 р., 11:00
Гранатометник, оператор БпЛА, снайпер і навіть пекар – є велика кількість спеціальностей, з якими ти можеш бути корисним у цій війні. Ми підберемо той фах, який максимально відповідає твоїм здібностям та досвіду. Ми навчимо тебе всьому, що необхідно для того, щоб знищувати ворога та звільняти українські землі максимально ефективно

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь