Новини

06 Жовтня, 2023 р., 09:02
Мінветеранів через інформаційний портал Е-ветеран https://eveteran.gov.ua приймає заяви на конкурсний відбір кандидатів на посади помічників ветерана у межах пілотного проєкту. Докладно про алгоритм долучення до пілотного проєкту – у відеоінструкції (https://www.youtube.com/watch?v=XmNhh1TGmtM). Активно працюють канали інформаційної підтримки процесу набору помічників ветеранів. На ваші запитання очікують  телефонні лінії інформаційної підтримки проєкту: Миколаївська область - Валерій - 097-441-61-04 Вінницька область - Інна - 063-230-27-58 Дніпропетровська область - Наталія - 063-688-94-10 Львівська область - Наталія - 063-230-25-60 Також звернутися можна на  електронну пошту asistantsupport@mva.gov.ua. Більше про умови участі у проєкті та загалом його мету започаткування можна довідатися за посиланням https://mva.gov.ua/ua/pomichnik-veterana/opis-proyektu
06 Жовтня, 2023 р., 08:42
Понад 10 тисяч ветеранів війни та військовослужбовців звернулися до системи безоплатної правничої допомоги від початку 2023 року. Серед поширених питань цієї категорії клієнтів – підстави звільнення з військової служби, порядок переведення до іншої військової частини, а також ті, що стосуються сімейних правовідносин, зокрема стягнення аліментів, розлучення, оформлення спадщини. Розповідаємо, як учасникам бойових дій отримати безоплатну правничу допомогу та в яких випадках може допомогти система БПД. 
05 Жовтня, 2023 р., 17:06
При Миколаївській обласній військовій адміністрації буде створено робочу групу, завданням якої буде забезпечення прозорості та підзвітності діяльності публічних органів.
05 Жовтня, 2023 р., 11:44
  Місія проєкту – зробити піклування про ментальне здоров’я щоденною звичкою для українців.
05 Жовтня, 2023 р., 09:29
Триває розвиток експериментального проєкту Мінветеранів із впровадження в Україні інституту помічника ветерана. На 400 запланованих посад помічників у чотирьох пілотних регіонах є понад 450 кандидатів.
04 Жовтня, 2023 р., 16:01
 Якщо у вас виникли питання щодо призначення/перерахунку/виплати пенсій, житлових субсидій та пільг, страхових виплат ви можете звернутись за  оновленими телефонами “гарячих ліній”, які працюють в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області.
04 Жовтня, 2023 р., 11:09
Американський когнітивіст Скотт Кауфман, Марк Лівін та Софія Терлез обговорили вічні пошуки щастя й ментальне здоровʼя.
04 Жовтня, 2023 р., 11:01
ДПС розроблено мобільний застосунок «Моя податкова». Мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний громадянам та може бути завантажений на телефони як на платформі Android, так i  iOS.
04 Жовтня, 2023 р., 09:21
У Дніпропетровській області триває реалізація експериментального проєкту Мінветеранів із запровадження в Україні інститут помічника ветерана. Регіон є одним з чотирьох пілотних. Наразі тут вже 21 кандидатів у помічники пройшли всі етапи відбору і нещодавно розпочали профільне навчання у Центрі ветеранського розвитку. Заклад відкрито у Дніпрі на базі Університету митної справи та фінансів (УМСФ) за сприяння ветеранського відомства. Після завершення підготовки їх працевлаштують у Сервісному офісі помічника ветеранів в кожній з громад Дніпровщини, які беруть участь у “пілоті”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь