Новини

05 Жовтня, 2023 р., 09:29
Триває розвиток експериментального проєкту Мінветеранів із впровадження в Україні інституту помічника ветерана. На 400 запланованих посад помічників у чотирьох пілотних регіонах є понад 450 кандидатів.
04 Жовтня, 2023 р., 16:01
 Якщо у вас виникли питання щодо призначення/перерахунку/виплати пенсій, житлових субсидій та пільг, страхових виплат ви можете звернутись за  оновленими телефонами “гарячих ліній”, які працюють в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області.
04 Жовтня, 2023 р., 11:09
Американський когнітивіст Скотт Кауфман, Марк Лівін та Софія Терлез обговорили вічні пошуки щастя й ментальне здоровʼя.
04 Жовтня, 2023 р., 11:01
ДПС розроблено мобільний застосунок «Моя податкова». Мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний громадянам та може бути завантажений на телефони як на платформі Android, так i  iOS.
04 Жовтня, 2023 р., 09:21
У Дніпропетровській області триває реалізація експериментального проєкту Мінветеранів із запровадження в Україні інститут помічника ветерана. Регіон є одним з чотирьох пілотних. Наразі тут вже 21 кандидатів у помічники пройшли всі етапи відбору і нещодавно розпочали профільне навчання у Центрі ветеранського розвитку. Заклад відкрито у Дніпрі на базі Університету митної справи та фінансів (УМСФ) за сприяння ветеранського відомства. Після завершення підготовки їх працевлаштують у Сервісному офісі помічника ветеранів в кожній з громад Дніпровщини, які беруть участь у “пілоті”.
03 Жовтня, 2023 р., 16:35
  Уявіть, що поруч із вами завжди є персональний коуч з ментального здоров’я – він і про стрес роз’яснить на пальцях, і допоможе правильно подихати, коли забракне повітря. А якщо тривога не дасть заплющити очей, коли стемніє – розповість історію або заколише звуками дощу.
03 Жовтня, 2023 р., 14:34
  З першого жовтня на території Миколаївської області знову запрацювали Пункти Незламності. Про це сьогодні, 3 жовтня, під час брифінгу повідомила директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОВА Оксана Єльчієва.
03 Жовтня, 2023 р., 13:12
  Анатолій Пашинський, PhD, адвокат, радник ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», долучився до навчання тренерів для помічників ветеранів, яке організувало в Києві Мінветеранів за підтримки ПРООН в Україні та міжнародних донорів.
03 Жовтня, 2023 р., 13:11
Сором залишається найбільшою перешкодою на шляху молоді до фахівців з ментального здоров’я. З ним також межує страх відкритися рідним. Це один з висновків глобального соціологічного дослідження, яке цього року провели на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь