Новини

02 Жовтня, 2023 р., 08:36
Для державної реєстрації народження дитини та присвоєння їй імені необхідно звернутися до відділу державної реєстрації актів цивільного стану або ж скористатися сервісом “єМалятко”.
02 Жовтня, 2023 р., 08:34
Державна  реєстрація шлюбу встановлена для забезпечення стабільності відносин між жінкою та чоловіком, охорони прав та інтересів подружжя, їхніх дітей, а також в інтересах держави та суспільства.
01 Жовтня, 2023 р., 10:54
  Відзначення цієї дати засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади.
01 Жовтня, 2023 р., 10:52
   Шановні земляки, відважні сини та дочки українського народу!
29 Вересня, 2023 р., 11:41
  Ці трагічні події відомі як символ «Голокосту від куль» і нацистської політики масового знищення населення. Жертвами злочину стали понад 100 тис. людей - військовополонених і цивільних громадян, серед яких представники єврейської національності й ті, хто намагався їх урятувати, українці, роми, караїми, учасники українського визвольного руху, заручники, «саботажники», порушники комендантської години, пацієнти психіатричної клініки. Розстріли в Бабиному Яру відбувалися майже щоденно понад два роки від вступу нацистів та Їхніх союзників до Києва у вересні 1941-го і до завершення окупації міста в листопаді 1943 року. За цей час було знищене практично все єврейське населення міста.
29 Вересня, 2023 р., 10:25
Знайомтеся, це професор Ессекського університету, психолог і публіцист Ренос Пападопулос. Він досліджує досвід людей, які з різних обставин були змушені залишити свої домівки задля пошуку безпеки.  
29 Вересня, 2023 р., 09:48
  Ми навчимо тебе, як стати силою!
29 Вересня, 2023 р., 08:31
В умовах війни маємо особливо дбати про дитячу психіку. Неважливо, що саме пережила дитина: евакуацію, постріли чи звуки сирен — усе це для неї може стати травматичним досвідом. Дистанційне навчання чи новий колектив — речі, які раніше здавалися нормою, зараз мають неабиякий вплив.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь