Заходи до Дня працівників сільського господарства

Дата: 20.11.2017 15:35
Кількість переглядів: 1159

Концерт, присвячений Дню працівників сільського господарства відбувся у Семенівському БК 18 листопада. До початку у залі грав духовий оркестр під керівництвом О.О. Сизоненка. Зі святом присутніх привітала т.в.о. Семенівського старости І.Д.Герасименко.
Музичні вітання звучали для 171 одноосібника нашого старостинського округу, керівників та працівників фермерських господарств «Аркуша О.В.», «АСО», «КВА», «Ненько», наших найбільших господарств: ТОВ «Семенівський Агросервіс» і ПРАТ «Оберіг», а також для людей, які здали їм землю в оренду та всіх жителів села, адже всі вони пов’язані з сільською працею.
Основу концерту, як завжди, складали танці, у виконанні підготовчої, молодшої та середньої груп. Старша група має власну назву – ансамбль естрадного танцю «Балаболи». Вони виконали танці з такими назвами: «Моя земля», «Їжачки», «На лужку», «Веселі кухарі», «Колискова», «Парубки зеленоокі» та «Естрадний». Співали солісти: Вікторія Мицик, Ася Мартиненко, Тетяна Іртищева, Валентина Курченко, Ірина Курченко, дует у складі Оксани Бондар та Тетяни Давиденко, жіночий вокальний ансамбль. Після деякої перерви знову вийшли на сцену учасниці тріо «Молодички», до того ж у нових костюмах, придбаних за кошти від продажу квитків. Читали вірші: Тетяна Почеха, Аня Бойко, Катерина Діку, Катерина Тініченко. Карина Діку та Богдан Марченко зіграли ще одну сцену з комедії «За двома зайцями». 
Концерт тривав півтори години і був тепло прийнятий глядачами. Вечір завершився дискотекою, яка тривала до 23.30.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь