Новини

04 Травня, 2020 р., 11:54
Департамент агропромислового розвитку Миколаївської ОДА повідомляє про механізм і напрями надання підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.
01 Травня, 2020 р., 10:43
Гарними новинами для нашої громади розпочавсь сьогоднішній день – повторні аналізи на COVID-19 у мешканців села Семенівка НЕГАТИВНІ та нових офіційно підтверджених не виявлено! Тому, від сьогодні, згідно з розпорядженням Керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної із поширенням коронавірусної хвороби СОVID-19 Благодатненської ОТГ, роботу контрольно-пропускного пункту СКАСОВАНО. Але і надалі рух в село Семенівка буде здійснюватися через один в’їзд з боку автодороги Н-24, на якому присутній дезінфекційний бар’єр. Всі інші в’їзди та виїзди на період карантину перекриті. Я щиро дякую сім'ї, яка вилікувалась за розуміння, за дотримання норм самоізоляції та вітаю Вас з одужанням. Хочу висловити подяку усім мешканцям, які відповідально віднеслись до складених обставин, персоналу, який здійснював постійне чергування на контрольно-пропускному пункті (медичному персоналу, працівникам держструктур села Семенівка). Окрема подяка за всебічну підтримку та швидке встановлення КПП висловлюю керівнику ПРАТ « Оберіг» Бойку Олегу Сергійовичу Вітаю семенчан та усю громаду з маленькою перемогою, але наголошую, що не слід розслаблятись – ми й надалі знаходимося в небезпеці. Я знову наголошую на необхідності дотримуватися правил карантину. Будьте здорові! З повагою, голова громади Володимир Неграй.
01 Травня, 2020 р., 07:50
Шановні мешканці громади! Прийміть щирі вітання з 1 Травня — святом праці та весни. Хочу висловити щиру подяку усім людям праці за повсякденну наполегливу роботу на благо нашої громади та країни. Бажаю вам гарного настрою, міцного здоров'я, щастя та благополуччя! А також я дякую Вам за розуміння та сумлінне дотримання норм карантину під час Великодніх свят та Поминальної неділі. Наразі до нас наблизились травневі свята і багато офіційних вихідних -1,2,3, 9,10,11 травня. Хоча цьогоріч коронавірус змінив усі наші традиції та плани на травневі свята, втім, по іншому – не значить погано. У вас є чудова можливість провести святкові дні вдома, у колі рідних та близьких людей. Подбайте про себе й своїх рідних, заради власної безпеки та безпеки оточуючих! Дотримуючись карантину, ми зупинимо поширення коронавірусу!  
26 Квітня, 2020 р., 11:32
     Сьогодні минає 34-та річниця від наймасштабнішої техногенної катастрофи спричиненої вибухом на Чорнобильській атомної електростанції 26 квітня 1986 року.  Згадуючи трагічні події, вшануймо людей, які своєю працею, мужністю, ціною свого здоров’я і життя змогли подолати страшну катастрофу. Подвиг цих людей назавжди залишиться у пам’яті українського народу. Дякуємо ліквідаторів, за їх  відвагу та схилимо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвала катастрофа.
25 Квітня, 2020 р., 17:13
  Шановні жителі нашої громади, я звертаюсь до вас і наполегливо прошу усіх – утриматися цього року від відвідування кладовищ у поминальні дні 25-27 квітня.
21 Квітня, 2020 р., 13:23
Вакцина від коронавірусу і досі не знайдена, хоча багато вчених з усього світу займаються її винаходом.  Офіційна позиція ВООЗ така: рекомендованих ліків для профілактики або лікування COVID-19 поки немає. Також вчені не мають єдиної думки про те, як можливо уникнути зараження. Але вчені та медики солідарні в одному – імунітет людини  має дуже велике значенні, як при можливому заражені так і в період одужання людини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь