Чемпіон України з боксу Ельмір Набієв став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині 10 Січня 2024

Дата: 10.01.2024 13:17
Кількість переглядів: 37

Фото без описуМайстер спорту України міжнародного класу з боксу, бронзовий призер Чемпіонату Європи 2022 року, Чемпіон України 2023 року Ельмір Набієв став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині.

 

«Для мене це честь стати амбасадором Миколаївських спортивних шкільних ліг. Цей проєкт допоможе дітям стати сильнішими, активнішими та впевненішими. Я вірю, що ми переможемо», - зазначив у відеозверненні Ельмір Набієв.

 

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» - це змагання серед учнів України під гаслом «Пліч-о-пліч. Разом переможемо». Цього року проєкт реалізовуватимуть у 20 областях України, серед яких і Миколаївська область.

 

Команди змагатимуться у таких видах спорту: черлідинг, футзал, баскетбол, спортивне орієнтування, волейбол.

 

Проведення шкільних ліг дозволить збільшити чисельність учнів, які матимуть доступ до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

 

Приєднуйся до наймасштабніших учнівських змагань країни. Зареєструватися можна до 1 лютого 2024 року тут: https://scl.gov.ua/

 

Зазначимо, що проєкт «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь