Новини

26 Липня, 2023 р., 12:27
Іноді тривога буває настільки раптовою і сильною, що бракне повітря. Ситуація не з приємних, але й не критична, якщо вміти постояти за себе — вчасно зорієнтуватися і згадати одну з вправ, що допомагають заспокоїтися та вирівняти дихання.
26 Липня, 2023 р., 10:40
Шоста серія із циклу анімованих відеороликів закликає робити дуже просту доступну вправу – дякувати.
25 Липня, 2023 р., 16:17
Державна служба зайнятості дає можливість здобути вищу освіту на основі ваучера на навчання. До переліку спеціальностей для навчання, за якими може бути виданий ваучер входить одна з найактуальніших сьогодні – «Соціальна робота».  
25 Липня, 2023 р., 14:04
⚡️У межах ініціативи Олена Зеленська зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я продовжується комунікаційна кампанія «Ти як?»
25 Липня, 2023 р., 14:03
Первомайський районний сектор №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.
25 Липня, 2023 р., 13:59
Ваш домашній улюбленець пригнічений, проявляється аномальна поведінка, ховається по кутках і є підозра на сказ, розповідаємо про наступні кроки.
25 Липня, 2023 р., 13:55
  Вакцинувати домашню кішечку чи ні? А якщо антирабічна вакцина негативно вплине на здоров'я улюбленці? - ці і більше питань задає собі власники тварини.
25 Липня, 2023 р., 13:14
«Увага! Повітряна тривога!» 🔉 Раптовий звук сирени щоразу змушує здригатися. Здавалося б, ми вже знаємо, що це, і як треба діяти, але ніби підвисаємо і нічого не можемо з собою зробити — ці кілька секунд треба пережити. Для дітей все значно складніше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь