Новини

18 Січня, 2024 р., 08:32
  Документи в електронному вигляді – це не лише додаткові можливості для людини, а й вимога часу. Електронна трудова книжка – це цифровий варіант паперової трудової книжки. Її впроваджено для удосконалення обліку трудової діяльності, зменшення паперового документообігу та ризиків пошкодження чи втрати паперових документів. Також це забезпечення зручного доступу працівників до даних про свою трудову діяльність, набутий страховий стаж, а в майбутньому – можливість автоматично оформити пенсію без відвідування Пенсійного фонду України. 
17 Січня, 2024 р., 13:38
Ця програма створена для підлітків та молоді. Усе, що потрібно для участі, — це команда та розуміння проблеми, яку ви хочете вирішити. Програма UPSHIFT надає можливість створити власні інноваційні проєкти, отримати ресурси на їх впровадження та стати змінотворцем чи змінотворчинею.
17 Січня, 2024 р., 13:16
Міністерство молоді та спорту України спільно з громадською організацією “Українська асоціація молодіжних рад” та партнерами організовує стратегічний форум “Без питань” для представників обласних МКДО.
17 Січня, 2024 р., 09:33
  Особливість ДШВ – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця.
17 Січня, 2024 р., 09:33
  Усвідомити, що психіка похитнулася, і вказати на це самому собі буває доволі складно. Та все ж ми помічаємо власну розгубленість чи бажання кричати й трощити все навколо через якусь дрібницю. Ми розуміємо, що щось не так, бо ми — дорослі.
17 Січня, 2024 р., 09:09
  «Вітаю! Я – Андрій Шевченко. Висловлюю свою підтримку спортивному проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Вже сьогодні можна сказати, що це наймасштабніші змагання країни серед школярів.
17 Січня, 2024 р., 09:09
  Унаслідок війни майже третина України замінована або забруднена рештками техніки та зброї.
16 Січня, 2024 р., 10:53
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомляє.
16 Січня, 2024 р., 10:03
За вказаними номерами можна поспілкуватися з психологами, соціальними працівниками чи педагогами, і навіть юристами – обговорити ваш стан, поділитися тривогами або ж отримати консультацію з приводу порушення ваших прав. Усі консультації надаються анонімно та конфіденційно. Лінія для дітей і молоді також має Telegram-канал (https://t.me/CHL116111), куди можна звернутися за порадою. Не зволікайте, якщо потрібна допомога. Вона поруч  Отримуйте більше порад, як зберегти ментальне здоровʼя під час війни – http://howareu.com. Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь