Новини

15 Січня, 2024 р., 11:13
  Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
15 Січня, 2024 р., 11:03
З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу. 
15 Січня, 2024 р., 09:25
За Постановою № 996 громадські ради формуються з інститутів громадянського суспільства (далі – ІГС).
12 Січня, 2024 р., 15:13
Податкова служба зацікавлена в інформаційних контактах та ефективній взаємодії з бізнес-спільнотою та громадськістю та використовує у цьому напрямку різні формати співпраці та спілкування.
12 Січня, 2024 р., 09:14
Лінія емоційної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) — це безкоштовна та анонімна допомога кваліфікованих психологів, які готові вислухати вас при будь-яких запитах для покращення емоційного стану. За вказаними номерами можна отримати одну або серію консультацій сам на сам із фахівцем — розповісти про те, що вас турбує, що спричиняє появу емоцій чи впливає на ваш стан і отримати поради. Не зволікайте, якщо вам є чим поділитися. Ваші почуття важливі. Зазначимо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist
11 Січня, 2024 р., 15:54
  На Миколаївщині розпочався загальнонаціональний проєкт фізичного виховання школярів «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», метою якого є залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися і, що важливо в наші часи, психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь