Новини

16 Січня, 2024 р., 09:32
15 тисяч команд вже зареєструвались та підтвердили свою готовність змагатися за титул найспортивніших школярів країни у рамках «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» Долучай свою команду до Всеукраїнських шкільних ліг та ставай частиною цієї унікальної спортивної історії! Зареєструвати команду можна за цим посиланням https://scl.gov.ua/ Дедлайн подачі заявок - 1 лютого 2024 року! Слідкуйте за соцмережами проєкту на Миколаївщині: Facebook: https://www.facebook.com/scl.mykolaivregion/ Instagram: https://www.instagram.com/scl.mykolaivregion... Telegram: https://t.me/sclmykolaivregion TikTok: www.tiktok.com/@sclmykolaivregion #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl 
15 Січня, 2024 р., 13:14
  Фонд державного майна України ініціював створення власної системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств та товариств різних форм власності.
15 Січня, 2024 р., 11:24
  Десантно-штурмові війська - це шлях, на якому солдат стає воїном, де сміливі стають неспинними, де сильні стають могутніми, де рішучі стають нездоланними!
15 Січня, 2024 р., 11:19
  Що робити, якщо саме зараз немає можливості піти в парк чи на спортмайданчик? Щоб вгамувати внутрішню тривогу, зробімо паузу та пригадаймо ще одну просту вправу з «Аптечки самодопомоги»: http://surl.li/jdqbt
15 Січня, 2024 р., 11:13
  Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
15 Січня, 2024 р., 11:03
З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу. 
15 Січня, 2024 р., 09:25
За Постановою № 996 громадські ради формуються з інститутів громадянського суспільства (далі – ІГС).
12 Січня, 2024 р., 15:13
Податкова служба зацікавлена в інформаційних контактах та ефективній взаємодії з бізнес-спільнотою та громадськістю та використовує у цьому напрямку різні формати співпраці та спілкування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь