Новини

29 Січня, 2024 р., 10:03
Людей із наслідками важких травм та інвалідністю ми зустрічаємо ледь не щодня. Це складна тема для розмови з дитиною, і нам, можливо, хотілося б її уникнути, але говорити про це важливо. По-перше, щоби підготувати дитину до такої зустрічі (її може налякати те, чого вона не розуміє); по-друге, аби проявити повагу.  
29 Січня, 2024 р., 10:02
  Особливість Десантно-штурмових військ Збройних Сил України – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця.
29 Січня, 2024 р., 10:01
  Гравець лондонського «Арсеналу» та збірної України з футболу.
26 Січня, 2024 р., 10:00
Особливість Десантно-штурмових військ Збройних Сил України – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця. Долучайся до лав Десантно-штурмових військ Збройних Сил України – символу сміливості, відданості та відваги. Ти не лише захистиш свою країну, а й станеш частиною рушійної сили, яка змінить хід історії. Заповнюй анкету зараз і стань частиною єдиної родини, щоб разом захистити те, що ми найбільше цінуємо https://godshv.mil.gov.ua/ Додаткові питання за телефонами: 068 552 5925 або 063 224 1917
26 Січня, 2024 р., 09:03
  «Всім привіт - це Еліна Світоліна і я виходжу до вас з новиною про заснування нової спортивної ініціативи для українських школярів.
26 Січня, 2024 р., 09:02
Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (зі змінами), житлова субсидія розраховується на всіх членів домогосподарства. Водночас, житлову субсидію може бути призначено без урахування осіб, які зареєстровані, але фактично не проживають за місцем реєстрації і які не є членами сім’ї осіб зі складу домогосподарства. У таких випадках, житлову субсидію може бути призначено на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства/фактичного місця проживання, який складається, зокрема, посадовою особою виконавчого органу міської ради відповідної територіальної громади або військовій адміністрації (затверджений наказом Міністерства соціальної політики від 04.07.2022 № 190, зі змінами), та/або документів, що підтверджують непроживання особи за адресою домогосподарства. Так, житлові організації та/або об’єднання, які надають послуги з управління багатоквартирним будинком, не уповноважені на складання актів обстеження, водночас, довідки сформовані та завірені ними можуть вважатися підтвердними документами факту непроживання особи за адресою домогосподарства, оскільки управителі, об’єднання, виконавці комунальних послуг не нараховують плати за житлово-комунальні послуги, внески/платежі на оплату витрат на управління багатоквартирним будинком на членів домогосподарства, які зареєстровані, але фактично не проживають у житловому приміщенні (будинку).
25 Січня, 2024 р., 11:14
Унаслідок війни майже третина України замінована або забруднена рештками техніки та зброї.
25 Січня, 2024 р., 11:14
  Особливість Десантно-штурмових військ Збройних Сил України – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь