Новини

12 Січня, 2024 р., 09:14
Лінія емоційної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) — це безкоштовна та анонімна допомога кваліфікованих психологів, які готові вислухати вас при будь-яких запитах для покращення емоційного стану. За вказаними номерами можна отримати одну або серію консультацій сам на сам із фахівцем — розповісти про те, що вас турбує, що спричиняє появу емоцій чи впливає на ваш стан і отримати поради. Не зволікайте, якщо вам є чим поділитися. Ваші почуття важливі. Зазначимо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist
11 Січня, 2024 р., 15:54
  На Миколаївщині розпочався загальнонаціональний проєкт фізичного виховання школярів «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», метою якого є залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися і, що важливо в наші часи, психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів.
11 Січня, 2024 р., 10:47
  У голові зринає вихор запитань: як поводитися? відвести погляд чи дивитися в очі? як не бовкнути зайвого? може, варто сказати «співчуваю»?
11 Січня, 2024 р., 10:47
  Під час війни важливо створювати всі умови, щоб наші діти мали можливість займатися фізичною активністю та розвиватися у різних видах спорту.
10 Січня, 2024 р., 13:17
Майстер спорту України міжнародного класу з боксу, бронзовий призер Чемпіонату Європи 2022 року, Чемпіон України 2023 року Ельмір Набієв став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині.  
10 Січня, 2024 р., 12:53
Обмороження. Переохолодження (холодове ураження, гіпотермія).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь