Новини

04 Травня, 2020 р., 11:54
Департамент агропромислового розвитку Миколаївської ОДА повідомляє про механізм і напрями надання підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.
01 Травня, 2020 р., 10:43
Гарними новинами для нашої громади розпочавсь сьогоднішній день – повторні аналізи на COVID-19 у мешканців села Семенівка НЕГАТИВНІ та нових офіційно підтверджених не виявлено! Тому, від сьогодні, згідно з розпорядженням Керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної із поширенням коронавірусної хвороби СОVID-19 Благодатненської ОТГ, роботу контрольно-пропускного пункту СКАСОВАНО. Але і надалі рух в село Семенівка буде здійснюватися через один в’їзд з боку автодороги Н-24, на якому присутній дезінфекційний бар’єр. Всі інші в’їзди та виїзди на період карантину перекриті. Я щиро дякую сім'ї, яка вилікувалась за розуміння, за дотримання норм самоізоляції та вітаю Вас з одужанням. Хочу висловити подяку усім мешканцям, які відповідально віднеслись до складених обставин, персоналу, який здійснював постійне чергування на контрольно-пропускному пункті (медичному персоналу, працівникам держструктур села Семенівка). Окрема подяка за всебічну підтримку та швидке встановлення КПП висловлюю керівнику ПРАТ « Оберіг» Бойку Олегу Сергійовичу Вітаю семенчан та усю громаду з маленькою перемогою, але наголошую, що не слід розслаблятись – ми й надалі знаходимося в небезпеці. Я знову наголошую на необхідності дотримуватися правил карантину. Будьте здорові! З повагою, голова громади Володимир Неграй.
01 Травня, 2020 р., 07:50
Шановні мешканці громади! Прийміть щирі вітання з 1 Травня — святом праці та весни. Хочу висловити щиру подяку усім людям праці за повсякденну наполегливу роботу на благо нашої громади та країни. Бажаю вам гарного настрою, міцного здоров'я, щастя та благополуччя! А також я дякую Вам за розуміння та сумлінне дотримання норм карантину під час Великодніх свят та Поминальної неділі. Наразі до нас наблизились травневі свята і багато офіційних вихідних -1,2,3, 9,10,11 травня. Хоча цьогоріч коронавірус змінив усі наші традиції та плани на травневі свята, втім, по іншому – не значить погано. У вас є чудова можливість провести святкові дні вдома, у колі рідних та близьких людей. Подбайте про себе й своїх рідних, заради власної безпеки та безпеки оточуючих! Дотримуючись карантину, ми зупинимо поширення коронавірусу!  
26 Квітня, 2020 р., 11:32
     Сьогодні минає 34-та річниця від наймасштабнішої техногенної катастрофи спричиненої вибухом на Чорнобильській атомної електростанції 26 квітня 1986 року.  Згадуючи трагічні події, вшануймо людей, які своєю працею, мужністю, ціною свого здоров’я і життя змогли подолати страшну катастрофу. Подвиг цих людей назавжди залишиться у пам’яті українського народу. Дякуємо ліквідаторів, за їх  відвагу та схилимо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвала катастрофа.
25 Квітня, 2020 р., 17:13
  Шановні жителі нашої громади, я звертаюсь до вас і наполегливо прошу усіх – утриматися цього року від відвідування кладовищ у поминальні дні 25-27 квітня.
21 Квітня, 2020 р., 13:23
Вакцина від коронавірусу і досі не знайдена, хоча багато вчених з усього світу займаються її винаходом.  Офіційна позиція ВООЗ така: рекомендованих ліків для профілактики або лікування COVID-19 поки немає. Також вчені не мають єдиної думки про те, як можливо уникнути зараження. Але вчені та медики солідарні в одному – імунітет людини  має дуже велике значенні, як при можливому заражені так і в період одужання людини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь