Держпродспоживслужба повідомляє щодо повідомлень RASFF

Дата: 30.05.2022 15:16
Кількість переглядів: 346

     Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (далі – Арбузинське управління) отримано лист Держпродспоживслужби від 23.05.2022 №11.1.2-17/5530 «Щодо повідомлення RASFF № 2022.1439» стосовно виявлення фуразолідону (AOZ) у кормах для бджіл «Антивир», що експортувалися з росії (постачальник: ЗАТ «Агробіопром», Полтевське шосе, володіння 4, м. Балашиха, Московська обл., 143980; онлайн-продавець (E-trade):Uley.in).

        Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

      У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати  Арбузинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на e-mail: arb_dpss@dpssmk.gov.ua

     

     Додатки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь