Новини

08 Квітня, 2024 р., 14:07
  Питання, що може викликати іронію у більшості українців, які щоденно після нічного обстрілу відправляють близьким повідомлення «Ти як?». Однак насправді є базові правила, які допоможуть підтримувати «заряд» здоров’я, мов павербанк, – і про це восьматсерія анімаційних роликів із циклу «Як перемогти стрес».
08 Квітня, 2024 р., 14:06
У Державному бюджеті на 2024 рік на забезпечення житлом ветеранів війни, членів родин загиблих Захисників і Захисниць закладено майже 5,75 млрд грн. Це дозволить до кінця цього року виплатити компенсацію на придбання житла понад 2000 особам за трьома програмами Мінветеранів.
08 Квітня, 2024 р., 14:05
У суботу, 6 квітня, команди школярів із Новоодеської, Ольшанської та Мішково-Погорілівської громад зібралися, щоб продемонструвати свої навички спортивного орієнтування у змаганнях «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
08 Квітня, 2024 р., 14:02
  Деокупація Криму – це про відновлення справедливості на принципах верховенства права та поваги до людської гідності, яка покладе край репресіям на території півострова.
05 Квітня, 2024 р., 15:27
  До Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, який відзначається 6 квітня, організатори Національного фестивалю «Код Нації» оголосили про проведення Всеукраїнського спортивного марафону «Крок».
05 Квітня, 2024 р., 15:26
Наразі сформований листок непрацездатності надсилають страхувальникам через кабінет страхувальника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Інформація про трудові відносини працівника з тим чи іншим страхувальником ґрунтується на даних Реєстру застрахованих осіб.
05 Квітня, 2024 р., 09:08
Доводимо до відома   мешканців громади про можливість БЕЗКОШТОВНОГО отримання «ТАКТИЧНОГО ЕВАКУАЦІЙНОГО ВІЗКА», по спільній програмі виробника та розробника ТОВ «БРАММЕР» за фінансування волонтера пана Мадяра.
04 Квітня, 2024 р., 15:13
  З чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша – усвідомлення того, що психолог – не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом – це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.
04 Квітня, 2024 р., 15:13
  У вівторок, 2 квітня, відбулися змагання зі спортивного орієнтування, які є частиною проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Спортивне орієнтування – це вид спорту, який поєднує в собі витривалість, стратегію та навички орієнтування на місцевості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь