Новини

06 Березня, 2024 р., 13:08
У четвер, 29 лютого, на базі освітніх закладів Новоодеської громади, у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбувся ІІІ районний етап змагань з волейболу серед юнаків та дівчат пʼяти громад Миколаївського району (Березанської, Нечаянської, Ольшанської, Новоодеської та Сухоєланецької).
06 Березня, 2024 р., 13:08
  В умовах війни маємо особливо дбати про дитячу психіку. Неважливо, що саме пережила дитина: евакуацію, постріли чи звуки сирен — усе це для неї може стати травматичним досвідом. Дистанційне навчання чи новий колектив — речі, які раніше здавалися нормою, зараз мають неабиякий вплив.
06 Березня, 2024 р., 08:24
Статтею 16 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” передбачено, що пенсіонер має повідомляти територіальні органи Пенсійного фонду України про зміну даних, що вносяться до його персональної облікової картки (наприклад, про зміну особистих даних: отримання паспорта громадянина України нового зразка – ID - картки; зміну прізвища; зміну ідентифікаційного коду тощо).
05 Березня, 2024 р., 11:24
  У суботу, 2 березня, за участі 15 команд учнів закладів загальної середньої освіти Вознесенського району (8 команд юнаків та 7 команд дівчат) відбулися змагання з волейболу.
05 Березня, 2024 р., 11:22
  «Все норм» — найпростіший спосіб уникнути неприємної розмови. Бо ж раптом ми когось образимо чи здамося надто вразливими. Та чи справді це «норм»?
04 Березня, 2024 р., 13:26
Відповідно до Порядку розгляду відділами державної реєстрації актів цивільного стану - учасниками пілотного проекту заяв у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, поданих через мережу Інтернет, затвердженого Наказом Міністерства юстиції України 09.07.2015 №1187/5 (далі - Порядок), заяви про повторну видачу документів до органів державної реєстрації актів цивільного стану можна подати онлайн шляхом формування звернення через вебпортал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» та через Єдиний портал державних послуг «Дія».
04 Березня, 2024 р., 13:24
Пара, яка вирішила офіційно зареєструвати свій шлюб, має право звернутися до будь-якого відділу державної реєстрації актів цивільного стану незалежно від місця реєстрації або проживання молодят. Заява про реєстрацію шлюбу подається жінкою та чоловіком особисто. Шлюб реєструється після спливу одного місяця від дня подання заяви про реєстрацію. Але, за наявності поважних причин, керівник органу державної реєстрації актів цивільного стану дозволяє зареєструвати шлюб раніше цього терміну.
04 Березня, 2024 р., 08:39
  У п'ятницю, 1 березня, у Синюхинобрідській громаді на базі Чаусівського ліцею відбулися змагання з баскетболу у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
04 Березня, 2024 р., 08:38
  У пʼятницю, 1 березня, на базі Мішково-Погорілівської гімназії відбулися змагання з баскетболу серед юнаків у рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
04 Березня, 2024 р., 08:37
  У четвер, 29 лютого, у Врадіївській громаді пройшли змагання з баскетболу серед юнаків і дівчат в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь