Новини

15 Квітня, 2024 р., 10:54
  Відповідно до пункту “а” статті 16 та пункту “а” статті 24 Закону України  “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб” від 09.04.1992 № 2262-ХІІ (далі - Закон) до пенсії за вислугу років та по інвалідності, що призначається особам офіцерського складу, прапорщикам і мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрактом, особам, які мають право на пенсію за цим Законом, нараховується надбавка непрацюючим пенсіонерам, які мають на своєму утриманні непрацездатних членів сім'ї, - на кожного непрацездатного члена сім'ї в розмірі 50 % прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.
15 Квітня, 2024 р., 10:53
  Крим – єдиний регіон України, який є історичною домівкою одразу для трьох корінних народів: кримських татар, караїмів та кримчаків. Тож ми маємо будувати його майбутнє як цілісну мозаїку різноманітних культур і як місце, де корінні народи почуватимуть себе дійсно вдома.
15 Квітня, 2024 р., 10:49
  Коли людина втрачає когось із близьких або ж опиняється у ситуації, яка загрожує життю, і стає свідком смерті інших, у неї може сформуватися синдром вцілілого. Вона знецінює власний негативний досвід, відчуває сором та провину, позаяк вважає, що не доклала зусиль, аби врятувати життя.
11 Квітня, 2024 р., 09:10
    Як відомо, виплата пенсійних коштів здійснюється на підставі дійсних документів, що посвідчують особу.
10 Квітня, 2024 р., 15:11
Інколи просто хочеться написати комусь. Розповісти про те, що на душі, про свій день, про усі несправедливості світу, чи навпаки, поділитися радістю.
10 Квітня, 2024 р., 15:05
  Новобузька громада стала місцем проведення змагань зі спортивного орієнтування в рамках III етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
10 Квітня, 2024 р., 15:04
 Первомайське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області наголошує на  відповідальності  ВСІХ операторів ринку (юридичні особи, фізичні особи-підприємці, фізичні осіб) за порушення  законодавства про харчові продукти та неухильному  всіма виконанні вимог законодавства щодо харчові продукти.
09 Квітня, 2024 р., 12:27
Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 19 лютого 2021 року № 338 «Порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки» всі суб’єкти господарювання зобов’язані провести реєстрацію своїх пасік.  Реєстрація пасік здійснюється відповідно поданої заяви до Первомайського районного управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за місцем розташуванням пасіки відповідно до територіальної громади. Видача паспорта проводиться безкоштовно з  присвоєнням пасіці єдиного унікального номера та вноситься до Реєстру пасік.  
08 Квітня, 2024 р., 15:00
Сучасне сільське господарство неможливо уявити без використання пестицидів та агрохімікатів. Особливо широко в народному господарстві застосовуються хімічні засоби захисту рослин. Хімічний метод захисту рослин простий, доступний, надійний та ефективний для підвищення врожайності сільськогосподарських культур. Однак, при його невмілому застосуванні, можна завдати значної шкоди не тільки навколишньому середовищу, а й здоров’ю людини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь