Новини

13 Березня, 2024 р., 15:18
  На Березанщині у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» три команди змагалися за право представляти громаду на районному рівні.
13 Березня, 2024 р., 15:18
  Новоодеська та Веснянська громади стали аренами для запеклих змагань з черлідингу. Юні спортсмени вражали глядачів акробатичними трюками, енергійними танцями та злагодженою роботою.
13 Березня, 2024 р., 08:47
На Миколаївщині тривають активні заходи з метою запобігання та протидії торгівлі людьми в рамках Оперативного плану заходів ЕМРАСТ по боротьбі з цим злочином на 2024 рік. Ця важлива ініціатива спрямована на захист громадян від потенційної небезпеки потрапляння до трудового рабства та забезпечення безпечного працевлаштування. Інспектори відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності у Миколаївській області активно інформують та консультують місцеву громаду.
13 Березня, 2024 р., 08:46
В ЧОМУ САМЕ Є РИЗИК Через військові дії мільйони людей виїхали з Україні в пошуках безпеки, їжі та притулку. Будь-хто з цих людей може опинитися під загрозою торгівлі людьми, незалежно від соціального статусу, освіти, віку чи статі. Торговці людьми експлуатують вразливість людей, які прибувають з-за кордону, особливо якщо вони не знайомі з мовою чи культурою країни перебування. Вони користуються ситуацією, в якій опинилися жертви, і застосовують силу чи обман щоб змусити людей надавати сексуальні послуги, примусити їх до підневільної праці, жебрацтва або навіть скоєння злочинів.  
12 Березня, 2024 р., 14:47
  Коли болить зуб, ми йдемо до стоматолога, коли хапає серце — до кардіолога. Коли після місяців сильного стресу поглинає тривога, вирують чи навпаки завмирають емоції, далеко не кожен готовий звернутися до фахівця з ментального здоров’я. Через стигму та хибні уявлення, «невидимі поранення» забирають сили навіть у найстійкіших.
12 Березня, 2024 р., 14:47
  За право представляти громаду у районному етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» боролись команди юнаків та дівчат Благодатненського та Семенівського ліцеїв.
12 Березня, 2024 р., 08:49
  У вівторок, 12 березня, у Новій Одесі відбулися баскетбольні змагання ІІІ етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед громад Миколаївського району.
12 Березня, 2024 р., 08:05
  З березня претенденти на призначення житлової субсидії отримали ще одну можливість для подання спрощеної заяви – через портал Дія.
11 Березня, 2024 р., 14:13
Як повідомляє Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України - КФВС МОН України, участь у заході взяли близько 450 школярів, які сформували 45 команд.
11 Березня, 2024 р., 14:13
рф перетворила окупований Крим на військову базу, а цивільне населення півострова використовує як живий щит, незаконно мобілізуючи українських громадян на війну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь