Новини

18 Березня, 2024 р., 08:44
  Гаряча лінія кризової підтримки — це безоплатна та цілодобова допомога для ветеранів, їхніх родин та постраждалих від наслідків війни. За вказаним номером отримати консультацію психологів можуть:
15 Березня, 2024 р., 09:31
Базові цінності демократичного суспільства – явища, процеси, норми життя, утвердження і розвиток яких мають найбільше значення для демократичного суспільства. Серед найважливіших з них: державність, добробут населення, національна безпека, відданість загальнолюдським цінностям, ідеалам свободи, відповідальність перед собою, своєю сім’єю та суспільством, послідовне утвердження демократичних засад розвитку суспільства, побудови правової держави, становлення громадянського суспільства.
15 Березня, 2024 р., 08:47
  Ще б пак, адже у третьому етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед школярів Вознесенського району юнаки Южноукраїнського ліцею № 2 та дівчата Вознесенського ліцею № 10 на відмінно справилися з виборюванням перемоги.
15 Березня, 2024 р., 08:47
  Напружені ігри, щирі емоції та запекла боротьба – все це про ІІІ етап змагань з баскетболу у рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який відбувся 13 березня у Новому Бузі.
15 Березня, 2024 р., 08:46
  У будь-який час дня або ночі можуть залунати повітряна тривога, робота ППО чи звуки вибухів. Існує хибна думка, що дітям не потрібно пояснювати, що відбувається, а достатньо просто їх відволікти та сказати «не бійся». Насправді дітям важливі і пояснення, і підтримка дорослих.
14 Березня, 2024 р., 10:57
Актуальність та важливість досліджуваної теми пояснюються тим, що жорстокість над тваринами є проявом низького рівня моральності та порушення громадського порядку. Зазначені діяння негативно впливають на свідомість людей, сприяють поширенню жорстокості та агресивності серед дітей та молоді. Жорстокість до тварин нерідко переростає й у більш тяжкі насильницькі злочини, у тому числі й проти життя та здоров’я людей.
14 Березня, 2024 р., 09:38
  Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.
14 Березня, 2024 р., 08:48
  У середу, 13 березня, в Южноукраїнській громаді відбувся турнір з футзалу в рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
14 Березня, 2024 р., 08:16
Процедура повного завершення оцифрування трудової книжки після подання заявником скан-копії документа підтверджується статусом звернення щодо стану його опрацювання.
13 Березня, 2024 р., 15:18
  Існують базові правила, які допоможуть підтримати дитину у складні часи. Вони повертають відчуття стабільності та безпеки. Одне з таких — дотримання режиму дня

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь