Новини

10 Квітня, 2024 р., 15:05
  Новобузька громада стала місцем проведення змагань зі спортивного орієнтування в рамках III етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
10 Квітня, 2024 р., 15:04
 Первомайське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області наголошує на  відповідальності  ВСІХ операторів ринку (юридичні особи, фізичні особи-підприємці, фізичні осіб) за порушення  законодавства про харчові продукти та неухильному  всіма виконанні вимог законодавства щодо харчові продукти.
09 Квітня, 2024 р., 12:27
Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 19 лютого 2021 року № 338 «Порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки» всі суб’єкти господарювання зобов’язані провести реєстрацію своїх пасік.  Реєстрація пасік здійснюється відповідно поданої заяви до Первомайського районного управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за місцем розташуванням пасіки відповідно до територіальної громади. Видача паспорта проводиться безкоштовно з  присвоєнням пасіці єдиного унікального номера та вноситься до Реєстру пасік.  
08 Квітня, 2024 р., 15:00
Сучасне сільське господарство неможливо уявити без використання пестицидів та агрохімікатів. Особливо широко в народному господарстві застосовуються хімічні засоби захисту рослин. Хімічний метод захисту рослин простий, доступний, надійний та ефективний для підвищення врожайності сільськогосподарських культур. Однак, при його невмілому застосуванні, можна завдати значної шкоди не тільки навколишньому середовищу, а й здоров’ю людини.
08 Квітня, 2024 р., 14:07
  Питання, що може викликати іронію у більшості українців, які щоденно після нічного обстрілу відправляють близьким повідомлення «Ти як?». Однак насправді є базові правила, які допоможуть підтримувати «заряд» здоров’я, мов павербанк, – і про це восьматсерія анімаційних роликів із циклу «Як перемогти стрес».
08 Квітня, 2024 р., 14:06
У Державному бюджеті на 2024 рік на забезпечення житлом ветеранів війни, членів родин загиблих Захисників і Захисниць закладено майже 5,75 млрд грн. Це дозволить до кінця цього року виплатити компенсацію на придбання житла понад 2000 особам за трьома програмами Мінветеранів.
08 Квітня, 2024 р., 14:05
У суботу, 6 квітня, команди школярів із Новоодеської, Ольшанської та Мішково-Погорілівської громад зібралися, щоб продемонструвати свої навички спортивного орієнтування у змаганнях «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
08 Квітня, 2024 р., 14:02
  Деокупація Криму – це про відновлення справедливості на принципах верховенства права та поваги до людської гідності, яка покладе край репресіям на території півострова.
05 Квітня, 2024 р., 15:27
  До Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, який відзначається 6 квітня, організатори Національного фестивалю «Код Нації» оголосили про проведення Всеукраїнського спортивного марафону «Крок».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь