Новини

16 Лютого, 2024 р., 11:31
Гострі кишкові інфекції (ГКІ) - це група гострих інфекційних захворювань, що викликаються різними мікроорганізмами, які локалізуються переважно в кишечнику людини і характеризуються розвитком діареї. Найбільшу небезпеку становлять для дітей і осіб похилого віку внаслідок швидкого зневоднення організму.
16 Лютого, 2024 р., 09:45
За вказаними номерами можна поспілкуватися з психологами, соціальними працівниками чи педагогами, і навіть юристами – обговорити ваш стан, поділитися тривогами або ж отримати консультацію з приводу порушення ваших прав. Усі консультації надаються анонімно та конфіденційно. Лінія для дітей і молоді також має Telegram-канал (https://t.me/CHL116111), куди можна звернутися за порадою. Не зволікайте, якщо потрібна допомога. Вона поруч  Отримуйте більше порад, як зберегти ментальне здоровʼя під час війни – http://howareu.com. Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist 
16 Лютого, 2024 р., 09:44
  У змаганнях взяли участь юні волейболісти «Привільненського ліцею з початковою школою та гімназією».
15 Лютого, 2024 р., 15:14
Лінія емоційної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) — це безкоштовна та анонімна допомога кваліфікованих психологів, які готові вислухати вас при будь-яких запитах для покращення емоційного стану. За вказаними номерами можна отримати одну або серію консультацій сам на сам із фахівцем — розповісти про те, що вас турбує, що спричиняє появу емоцій чи впливає на ваш стан і отримати поради. Не зволікайте, якщо вам є чим поділитися. Ваші почуття важливі. Зазначимо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist 
15 Лютого, 2024 р., 15:13
  Тарас Степаненко – гравець донецького «Шахтаря» та збірної України.
15 Лютого, 2024 р., 11:22
  У період з 12 до 14 лютого, у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» 102 юні спортсменки громади міста Вознесенська взяли участь у міських змаганнях з волейболу.
15 Лютого, 2024 р., 11:21
  Особливість Десантно-штурмових військ Збройних Сил України – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця.
15 Лютого, 2024 р., 09:24
  Владислав Гераскевич – перший в Україні скелетоніст, учасник двох Олімпійських ігор.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь