Новини

29 Листопада, 2023 р., 09:29
  Партнери Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ГО «Громадський рух «Жіноча Сила України» пропонують військовослужбовцям та їхнім сім'ям впоратися з емоційними викликами та інформують, з ким і як взаємодіяти щодо соціальних питань.
29 Листопада, 2023 р., 09:28
«Варто битись і підводитись варто,
28 Листопада, 2023 р., 15:40
В зв’язку зі спалахом АЧС на території Врадіївської територіальної громади, відповідно до Звіту про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу випробувальною лабораторією Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби від 25 листопада 2023 № 002106 п.м./2023 та встановлення карантинних обмежень відповідно Протоколу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Врадіївській селищній раді Первомайського району Миколаївської області від 26.11.2023 № 1.
28 Листопада, 2023 р., 15:38
  Не лише співчуття та вдячність, а й превентивна допомога та супровід на всіх етапах повернення до цивільного життя. Кожному та кожній. Саме такий формат підтримки ветеранів та ветеранок напрацьований в США протягом багатьох останніх років. Тепер провідні американські фахівці готові ділитися власним практичним власним досвідом для відновлення українців, зокрема й колишніх військовослужбовців, які мають травматичний досвід війни.
28 Листопада, 2023 р., 09:55
Empower — один із сервісів національної мовної програми Future Perfect. Вона призначена для вивчення англійської спільно з учителем або викладачем. Кожен український університет може використовувати платформу безоплатно. Сервіс містить навчальні курси для всіх рівнів — від A1 до C1 для дорослих та старших підлітків.
28 Листопада, 2023 р., 09:54
  Коли болить зуб, ми йдемо до стоматолога, коли хапає серце — до кардіолога. Коли після місяців сильного стресу поглинає тривога, вирують чи навпаки завмирають емоції, далеко не кожен готовий звернутися до фахівця з ментального здоров’я. Через стигму та хибні уявлення, «невидимі поранення» забирають сили навіть у найстійкіших.
27 Листопада, 2023 р., 13:34
  Підтримувати одне одного та пліч-о-пліч протистояти насильству, не сподіватись на випадковість, збільшити обізнаність і розуміння про форми насильства у суспільстві, привернути увагу до проблем подолання насильства, сприяти створенню суспільного простору, вільного від насильства – такі задачі ставить перед собою Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства», що проводиться щороку в період з 25 листопада до 10 грудня.
27 Листопада, 2023 р., 13:27
   Уряд визначив, що для отримання додаткової підтримки на придбання твердого пічного побутового палива за рахунок міжнародних партнерів, одержувач житлової субсидії / пільги має надати згоду на збір, передачу та обробку своїх персональних даних та даних членів домогосподарства (постанова Кабінету Міністрів України від 07.11.2023 № 1173 “Про реалізацію протягом опалювального сезону 2023 – 2024 років експериментального проекту щодо надання додаткової підтримки населенню на придбання твердого пічного побутового палива“).
24 Листопада, 2023 р., 14:49
24.11.2023 року у приміщенні Первомайського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях спільно з фахівцем із соціальної роботи  Селищного центру соціальних служб Арбузинської селищної ради волонтером пробації Наталією Ковальчук був проведений профілактичний захід із суб’єктами пробації, у зв'язку із проведенням в Україні щорічної всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь