Новини

10 Листопада, 2023 р., 09:12
  «Варто битись і підводитись варто,
10 Листопада, 2023 р., 08:21
Інформуємо, що компанією Auchan Україна о 10:00 годині 28 листопада 2023 року в м. Київ буде проведено захід за участі заступників Мінекономіки та Мінагрополітики, спрямованого на налагодження співпраці з локальними виробниками сільськогосподарської продукції та продуктів харчування, які мають повний цикл виробництва та можуть пропонувати якісні продукти, а також для тих, хто тільки розвиває своє фермерське виробництво.
10 Листопада, 2023 р., 08:04
У п'ятницю, 10 листопада, за дорученням начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, його заступник Юрій Гранатуров взяв участь в підсумковій нараді стосовно підбиття підсумків пілотного проєкту «Посилення спроможності закладів охорони здоров'я та формування стійкості працівників медичної сфери», який реалізується в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської та втілюється Координаційним центром КМУ та ГО «Безбар'єрність» у співпраці з Міністерством охорони здоров'я України.  
08 Листопада, 2023 р., 10:01
  За даними Державного центру зайнятості та з відкритих джерел наразі найбільш потрібні такі професії:
08 Листопада, 2023 р., 10:00
  «Варто битись і підводитись варто,
08 Листопада, 2023 р., 09:31
У сервісних центрах Пенсійного фонду України доступна функція — шеринг цифрового паспорта громадянина України (ID-картки) в застосунку Дія. Це дозволить зекономити час на отримання послуги і дасть змогу уникнути помилок, які можливі під час заповнення документів вручну.  
07 Листопада, 2023 р., 09:30
  До партнерів Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка створюється за ініціативою першої леді Олени Зеленської.
07 Листопада, 2023 р., 09:26
Після офіційної реєстрації шлюбу подружжя отримують не тільки ряд матеріальних прав та обовʼязків, а й певні немайнові та особистісні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь