Новини

02 Січня, 2019 р., 11:45
З 29 грудня 2018 року Миколаївським міжнародним аеропортом були запроваджені регулярні рейси до столиці нашої держави м.Києва. Ознайомитися з розкладом рейсів можна за посиланням www.nlv.aero/about-us. Квитки можливо забронювати та придбати на веб-сайтах (www.nlv.aero, www.e-travels.com.ua/avia) та за телефонами: (044) 581-33-99, (050) 117-90-67, (067)351-37-84. Звертаємо Вашу увагу на гнучку цінову політику, ціна на квитки становить 1680 грн в один бік, для студентів - 800 грн. Також розпочато чартерні авіарейси до Єгипту та опрацьовується можливість здійснення перельотів до інших країн світу за доступними цінами.
07 Грудня, 2018 р., 10:33
Шановні депутати та працівники органу місцевого самоврядування, Благодатненська громада щиро вітає з професійним святом! Бажаємо усім міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай Ваша професійність та досвід сприяють розбудові й розвитку наших сіл. Зі святом! 
06 Грудня, 2018 р., 09:49
Оголошення
06 Грудня, 2018 р., 09:29
Благодатненська ОТГ щиро вітає захисників України зі святом - з Днем Збройних сил.
04 Грудня, 2018 р., 11:24
У учнів загальноосвітніх закладів триває ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін. 1 грудня відбулася олімпіада з української мови і літератури. Наші результати: 7 клас ІІ місце Крюкова Анна (Рябоконівська філія КЗ «Воєводський опорний заклад ЗЗСО», вч. Рагімова А.А.) 8 клас ІІІ місце Кобець Софія (КЗ «Садівська ЗОШ І- ІІІст.», вч.Квасільчук А.В.) 9 клас ІІІ місце Акуленко Аліна (КЗ «Благодатненська ЗОШ І- ІІІ ст», вч. Сивобородько В.М.) 10 клас І місце Курчук Роман (КЗ «Воєводський опорний заклад ЗЗСО», вч.Коверна Л.В.) 11 клас ІІІ місце Сушко Антон (КЗ «Садівська ЗОШ І – ІІІ ст.», вч. Кущова В.І.)
30 Листопада, 2018 р., 09:35
27 листопада, у Миколаєві відбувається засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області, в якій взяли участь керівництво області, голови районних державних адміністрацій, голови об’єднаних територіальних громад, депутати різних рівнів. Головною метою обласної Ради регіонального розвтитку є підведення проміжних підсумків першого етапу децентралізації та визначення пріоритетних напрямків і проектів, які потім сформують чіткий план розвитку Миколаївської області. На засіданні ради був присутній голова Благодатненської ОТГ Володимир Неграй.  Голова підкреслив, що проведення такого засідання чітко показує результат реформи децентралізації по усій Миколаївській області та формує плани на наступні три роки.
20 Листопада, 2018 р., 15:22
До уваги фермерських господарств: нові бюджетні субсидії
20 Листопада, 2018 р., 11:22
ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА   Незважаючи на те, що сім'я є первинним та основним осередком суспільства, тривалий час питання насильства у родині не підлягало широкому обговоренню, а тим більше не йшла мова про необхідність пошуку шляхів вирішення даної проблеми. Цьому сприяв той факт, що сімейні відносини у слов’янській ментальності залишаються, як правило, закритими для суспільного нагляду і втручання та регламентуються здебільшого нормами моралі, звичаями і традиціями.
01 Жовтня, 2018 р., 12:32
Як вже зазначалось більшість кримінальних правопорушень, вчинених відносно осіб похилого віку, становлять крадіжки. При цьому, способи проникнення до житла є досить різноманітними. Одні грубо зламують замки від вхідних дверей, інші ж стараються проникнути до оселі через вікно чи балконні двері. Як правило, спочатку злодій вивчає хто саме живе в квартирі, яку планує обікрасти, коли її мешканці покидають своє житло. З цією метою вони самі стежать за майбутньою жертвою, або ж випитують необхідну інформацію у балакучих сусідів. Є злодії, які з метою прискорення цього процесу, тобто здійснення крадіжки з квартири, стараються різними способами виманити мешканців з квартири на тривалий час, щоб потім вільно і безпечно «погосподарювати» в помешканні. Наприклад, злодій може зателефонувати та повідомити про те, що мешканцю квартири необхідно терміново з’явитися у визначений час до банківської установи або поштового відділення для отримання грошового переказу, посилки чи телеграми.
25 Липня, 2018 р., 10:37
Серед найголовніших порушень прав людини в сучасному світі актуальним є злочин, який має багато назв – «біле рабство», «торгівля людьми», «контрабанда людьми». За оцінками експертів щорічно 1-2 млн. людей стають «живим товаром». Наприкінці ХХ сторіччя з його проявами зіткнулась і Україна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь