Новини

20 Липня, 2018 р., 09:45
По зовнішньому вигляду нагадує полин звичайний. Стебло прямостояче, розгалужене, опушене короткими волосками. Висота стебла й розміри надземних органів сильно варіюють. При густому травостої, на сухих схилах і бідних ґрунтах рослини ледь досягають 10-15 см; на родючих ґрунтах, за достатнього зволоження, і рідкого травостою, окремі рослини досягають 2-2,5 м висоти. Сходи з’являються наприкінці березня – в травні, цвіте з середини липня до жовтня, плодоносить у вересні – листопаді.
25 Червня, 2018 р., 09:14
Памятка про порядок реєстрації та розміщення пасіки і проведення заходів щодо зменшення отруєння бджіл під час проведення обробітки сільгозпугідь пестицидами
04 Червня, 2018 р., 08:50
УВАГА! В Україні розпочато операцію під умовною назвою «Мак», яка триватиме з червня по вересень 2018 року. Буде проведено комплекс оперативно-профілактичних  заходів, спрямованих на виявлення і знищення нелегальних посівів маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів. 
02 Червня, 2018 р., 08:32
Вчора вся Україна святкувала одне з улюблених дитячих свят - День захисту дітей. Благодатненська громада, традиційно в цей день проводе святкові заходи на базі Семенівського Будинку культури.  З усіх сіл громади, до Семенівки завітали радісні дітки, і не просто так… Адже їх чекало багато сюрпризів – надувні батути, солодка вата, чудовий святковий концерт, ігри, конкурси малюнків на асфальті, багато розваг з аніматором, танців і неймовірна святкова атмосфера.
22 Травня, 2018 р., 19:31
До відома жителів сільської місцевості! Власний будинок – запорука сімейного добробуту!  В Миколаївській області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім», впроваджується за сприяння обласної державної адміністрації, обласної ради та спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, в першу чергу для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей. На сьогодні вона є практично єдиною реальною можливістю для поліпшення умов проживання на селі.
21 Травня, 2018 р., 09:41
Щороку в третю суботу травня вся Україна відзначає День Європи. В нашій громаді це свято проводиться вже другий рік і стало традиційним.
11 Травня, 2018 р., 11:37
Кожного року, підсумком плідної роботи сільських будинків культури є проведення звітних концертів. В цьому році, у Благодатненській ОТГ цикл звітування вже розпочали Семенівський Будинок культури та Остапівський Сільський клуб. 9 травня в Садівському БК цього року вирішено провести не тільки захід до Дня Перемоги, а ще звітній концерт художньої самодіяльності. І хоча штат працівників в БК скромний (всього лиш двоє чоловік) це – директор Кобець Леся та техпрацівник Тітова Олена, концерт був проведений на достойному рівні.
11 Травня, 2018 р., 11:26
Мітин присвячений 73-й річниці Дня Перемоги у Другій світовій війні відбувся і в селі Садове, а вірніше у Садівському старостинському окрузі.  Біля місцевого будинку культури художня самодіяльність представила тематичну програму.
10 Травня, 2018 р., 10:57
Ніколи знову… 9 травня, в селі Благодатне, біля відремонтованої адмінбудівлі Благодатненської сільської ради, відбувся мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Урочисту частину відкривали учні Благодатненської ЗОШ І-ІІІ ст. з чутливими віршами та піснею про війну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь