Новини

10 Липня, 2023 р., 14:49
Первомайське районне управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує про наступне.
10 Липня, 2023 р., 14:47
13 червня 2023 року Уряд ухвалив постанову № 601 “Про реалізацію експериментального проекту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”, яка дає можливість в рамках експериментального проекту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.
10 Липня, 2023 р., 14:46
Житлова субсидія призначається домогосподарствам за наявності різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги в межах соціальних норм і нормативів та розміром обов’язкового платежу, величина якого залежить від обов’язкового відсотка платежу.
10 Липня, 2023 р., 14:21
У Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській областях триває процес відбору кандидатів на посади помічників ветеранів. Це пілотний проєкт Мінветеранів, у межах якого впродовж найближчих півроку відпрацьовуватиметься механізм послуги з індивідуального супроводу в межах системи переходу наших Захисників та Захисниць з військової служби до цивільного життя.
06 Липня, 2023 р., 14:29
Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
03 Липня, 2023 р., 13:08
Багатодітні сім’ї мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг (стаття 13 Закону України “Про охорону дитинства”).
03 Липня, 2023 р., 13:07
-Як на рівні законодавства визначається порядок присвоєння дитині прізвища?
03 Липня, 2023 р., 13:07
Іноді виникає бажання або необхідність змінити своє прізвище. Для цього потрібно знати, як це зробити правильно і куди звертатись.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь