Новини

27 Червня, 2023 р., 14:43
Захистити себе від впливу радіації можливо лише за умови дотримання трьох основних правил – перебувати в укритті, стежити за офіційною інформацію та виконувати вказівки органів влади. Детальніше у інфографіці Йодид калію слід приймати лише, якщо ви отримали таку вказівку від місцевих органів влади, МОЗ та інших уповноважених органів. Приймати йодид калію для «профілактики» без потреби – недопустимо! Це може зашкодити вашому здоров’ю. Щоб підготуватися до можливої радіаційної аварії, рекомендується заздалегідь підготувати: ⁃ скотч, плівку, щільну тканину тощо для проведення робіт з герметизації приміщення будинку. ⁃ засоби гігієни: мило, шампунь, миючі засоби; ⁃ пластикові герметичні пакети, змінний одяг та взуття; ⁃ запаси їжі та води (приблизно на 3 доби); ⁃ лікарські засоби, які можуть бути потрібні вам за станом здоров’я; ⁃ засоби зв’язку (радіоприймач з джерелами живлення (батарейками, акумуляторами); ⁃ респіратори протипилові звичайні; ⁃ бахіли, рукавички захисні, дощовики звичайні; ⁃ валізу для евакуації із необхідними документами та одягом. 
27 Червня, 2023 р., 11:49
       Первомайське районне управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує про наступне.
26 Червня, 2023 р., 16:20
Це неофіційне свято, що відзначається за рішенням органів самоврядування кримськотатарського народу з 2010 року, символізує єдність, наступність поколінь кримських татар та їхню боротьбу за свободу і право на самовизначення.
26 Червня, 2023 р., 16:18
Національна соціальна сервісна служба України (далі – Нацсоцслужба) спільно з Центром демократії та верховенства права (далі – ЦЕДЕМ) розробили зразок договору про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування / органами державної влади та волонтером. Зазначимо, що цей договір створено для полегшення комунікації в співпраці між волонтером та організаціям в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦІД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.
26 Червня, 2023 р., 12:54
Право громадян на пенсійне забезпечення гарантується реалізацією, зокрема, положень Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” від 09.07.2003 № 1058-ІV (далі - Закон № 1058).
26 Червня, 2023 р., 12:53
Африканська чума свиней (АЧС) — контагіозна вірусна геморагічна хвороба, яка перебігає гостро, підгостро, хронічно безсимптомно й характеризується лихоманкою, геморагічним діатезом, ціанозом шкіри, некродистрофічними змінами паренхіматозних органів і високою летальністю, що призводить до значних економічних збитків. Входить до переліку особливо небезпечних (карантинних) хвороб тварин та списку інфекційних та інвазійних хвороб тварин затвердженого МЕБ на 2016 рік.
22 Червня, 2023 р., 16:02
Житлові субсидії на неопалювальний сезон, який триває з 1 травня по 30 вересня, продовжено більшості домогосподарств автоматично, за умови, що у субсидіантів не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарств. Пенсійним фондом України реалізовано можливість перегляду повідомлень про результати прийнятих рішень щодо призначення / непризначення / відмову у призначенні житлових субсидій. Повідомлення розміщено в особистому кабінеті заявника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Для того, щоб ознайомитись з інформацією про призначену житлову субсидію, необхідно зробити кілька кроків. Крок 1. Зайдіть на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України www.portal.pfu.gov.ua Крок 2. Авторизуйтесь за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або Дія.Підпису, або засобами Інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA, в т.ч. з використанням технології Bank ID. Увійдіть в особистий кабінет. Крок 3. У меню зліва оберіть рубрику “Мої повідомлення“. Крок 4. У вікні, яке з’явиться на екрані, перейдіть у “Індивідуальні повідомлення“ та ознайомтесь з текстом повідомлення про прийняте рішення щодо житлової субсидії.
21 Червня, 2023 р., 13:20
Відповідно до п. 70.7 ст. 70 Податкового кодексу України та п. 1 розд. IХ Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822 (із змінами, далі – Положення № 822) фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів відомості про зміну даних, які вносяться до Облікової картки фізичної особи – платника податків протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр) за формою № 5ДР (далі – Заява за ф. № 5ДР) (додаток 12 до Положення № 822).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь