Новини

20 Лютого, 2024 р., 08:52
У 2023 році UNDP спільно з Міністерством молоді та спорту України та обраними партнерами реалізували програму ВІДНОВА:UA, яка спрямована на залучення молоді до відновлення України та нормалізації життя в постраждалих від війни громадах за допомогою молодіжних обмінів. 
19 Лютого, 2024 р., 15:46
  У п’ятницю, 16 лютого, у Новомар’ївській громаді відбулося відкриття Ⅱ етапу змагань у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
19 Лютого, 2024 р., 13:05
  Усвідомити, що психіка похитнулася, і вказати на це самому собі буває доволі складно. Та все ж ми помічаємо власну розгубленість чи бажання кричати й трощити все навколо через якусь дрібницю. Ми розуміємо, що щось не так, бо ми — дорослі.
19 Лютого, 2024 р., 13:05
  У п'ятницю, 16 лютого, у Врадіївській громаді стартував II етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу. Участь у цьому заході взяли вісім команд, 90 юних спортсменів та спортсменок Врадіївського ліцею № 1 та № 2, Врадіївської, Нововасилівської, Новопавлівської, Сирівської, Кумарівської та Покровської гімназій.
16 Лютого, 2024 р., 13:41
У п'ятницю, 16 лютого, на базі Мішково-Погорілівського ліцею відбулися змагання з баскетболу серед дівчат у рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Учасниками змагань були команди Мішково-Погорілівської гімназії та Мішково-Погорілівського ліцею.  
16 Лютого, 2024 р., 13:40
  Особливість Десантно-штурмових військ Збройних Сил України – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця.
16 Лютого, 2024 р., 11:31
  Приєднуйся до лицарів трьох стихій! Підкорюй море, повітря та сушу!
16 Лютого, 2024 р., 11:31
  У Миколаївській області триває другий етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Команди змагаються за право представляти свою громаду на районному рівні.
16 Лютого, 2024 р., 11:31
Гострі кишкові інфекції (ГКІ) - це група гострих інфекційних захворювань, що викликаються різними мікроорганізмами, які локалізуються переважно в кишечнику людини і характеризуються розвитком діареї. Найбільшу небезпеку становлять для дітей і осіб похилого віку внаслідок швидкого зневоднення організму.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь