Новини

28 Серпня, 2017 р., 09:36
24 серпня в селі Благодатне відбувся святковий концерт до величного свята нашого народу – Дня Незалежності України. Будинок культури був повний на глядачів, що не може не радувати, адже це показує наскільки у суспільства великий дух патріотизму. Свою творчість показали колективи художньої самодіяльності Будинку культури. Порадували своїми запальними танцями ансамбль «Первоцвіт» та новостворений дитячий ансамбль «Мрія», звичайно ж свою майстерність продемонстрував народний ансамбль «Веселий ярмарок», бурхливими оплесками зустрічали і маленьких солістів Малікову Аліну, Коваль Аріну, дитячий квартет «Перлинки», також свої виступи подарували ансамбль «Любисток», Едуард Тонченко, Наталія Акуленко, Лілія Лукіна, і гість із села Садове, баяніст - Анатолій Потудінський. Наприкінці концертної програми, усі учасники художньої самодіяльності, з прапорами України та глядачі в залі, гордо заспівали Гімн України.
28 Серпня, 2017 р., 09:08
24 серпня Семенівський будинок культури запросив жителів та гостей села на урочистий вечір, присвячений Дню державного прапора України та Дню незалежності України. Пролунав державний гімн, урочисто внесли державний прапор. Присутніх привітали т.в.о. сільського старости І.Д.Герасименко та голова ради ветеранів А.М.Фендик. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в АТО та ветеранів війни. До меморіалу покладені квіти. Концертна програма включала виступи всіх 5 танцювальних груп, вокальних ансамблів, солістів, читців та гумористів. Вечір традиційно завершився святковою дискотекою.
28 Серпня, 2017 р., 09:00
22 серпня в Остапівському сільському клубі відбувся концерт з нагоди Дня державного прапора та Дня незалежності України. Самодіяльні артисти подарували землякам пісні, вірші та гуморески.
25 Серпня, 2017 р., 12:36
          23 серпня в Садівському Будинку культури відбувся спільний святковий концерт громади, присвячений Дню Державного Прапора та 26-й річниці Дня Незалежності України!
24 Серпня, 2017 р., 12:41
19 серпня відбувся концерт присвячений 26 річниці Незалежності України в с.Новогригорівка Благодатненської ОТГ. Мешканці села отримали максимальне задоволення від перегляду концертної програми. Чекаємо подальших творчих здобутків місцевих аматорів сцени.
24 Серпня, 2017 р., 12:33
Воєводський Будинок культури вже також провів святковий концерт присвячений 26-й річниці Дня Незалежності України. Захід пройшов на позитивній ноті, адже основна частина учасників – це дітки! І танцями, і співами, і віршами, гумором і чарівними звуками сопілки артисти вразили усіх присутніх.
18 Серпня, 2017 р., 11:13
Вчора, 16 серпня, була проведенна  позачергова 10-та сесія 8-го скликання  депутатів Благодатненської сільської ради. Із  обраних 22 депутатів на сесію сільської ради прибуло  14 депутатів.
10 Серпня, 2017 р., 11:07
Фотозвіт завершеного ремонту Садівського ДНЗ «Капітошка».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь