Новини

03 Січня, 2018 р., 10:19
Найголовнішої і найприємнішою подією у  Семенівському БК 31 грудня було дійсно тепло в усіх його приміщеннях та закутках. Вечір почався художніми номерами, головний мотив яких визначався змістом свята. Присутніх привітали ведучі, потім Дід Мороз зі Снігуронькою, потім на сцену піднявся Благодатненський сільський голова ОТГ В.А.Неграй і т.в.о. старости Семенівського старостинського округу І.Д.Герасименко. Якщо хоч половина побажань, які прозвучали того вечора, здійсняться, то Семенівку і всю нашу громаду чекає дуже щасливий рік. Ведуча від імені самодіяльних артистів та всіх жителів села подякувала присутнім посадовим особам громади за встановлення теплогенератора на твердому паливі, який і забезпечив теплу атмосферу вечора. Подяка також висловлена ПРАТ «Оберіг», його директору О.С.Бойку, головному інженеру В.В.Лисенку та працівникам, які спорудили приміщення для котла. Концертна програма йшла у доброму темпі, зокрема, завдяки використання проектора для оголошення номерів. Задіяні були й інші технічні засоби, що додавало виступам виразності та яскравості. Співочі колективи і солісти, читці, всі групи танцювального колективу радували присутніх. А народний театр, трохи несподівано навіть для себе, підготував повномасштабну виставу на 40 хв. «Три капелюхи». Того вечора було продано 235 вхідних квитків. Додайте сюди ще майже 100 артистів і стане ясно, що захід був досить багатолюдний.  Концертна програма тривала з 19.00 до 21.00. Після чого всі розійшлись зустрічати Новий рік по домівках, а з 2 до 5 ночі вирувала дискотека. Скільки через неї пройшло люду – невідомо, тому що вхід був вільним, а танцюристи – дуже активними. Можна констатувати – перехід з 2017 року у 2018 відбувся успішно, весело і натхненно.
21 Грудня, 2017 р., 11:32
19 грудня в свято Дня святого Миколая, у дошкільних навчальних закладах громади були проведені святкові ранки. Привітати діток та вручити солодощі завітали священнослужителі громади.
21 Грудня, 2017 р., 11:06
13 грудня голова ОТГ Володимир Неграй провів плановий виїзний прийом громадян в селі Семенівка. Після прийому разом із т.в.о. старости с.Семенівка Іриною Герасименко відвідали об’єкти соціальної сфери – ДНЗ «Перлинка» - де завершується встановлення енергозберігаючих вікон та дверей, місцеву ЗОШ - де також проходить встановлення вікон, Будинок культури де проходить встановлення котла для опалення глядацької зали, амбулаторію загальної практики сімейної медицини та місцеву бібліотеку.
21 Грудня, 2017 р., 11:03
14 грудня, голова ОТГ Володимир Неграй провів плановий виїзний прийом громадян в селі Воєводське.  Разом із т.в.о. старости с.Воєводське Крючковим С.В. відвідали амбулаторію, де перевірили процес ремонту приміщення, місцеву ЗОШ, де відбулась зустріч з педагогічним колективом та обговорили важливі питання життя школи.
21 Грудня, 2017 р., 10:17
13 грудня у Благодатненській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов районний семінар вчителів фізичної культури та Захисту Вітчизни на тему : « Формування громадської активності учнів, їх готовності до захисту Вітчизни в умовах надзвичайних ситуацій».  Головною метою навчання предмета Захист вітчизни - є розвиток особистості учнів та формування готовності їх дій у надзвичайних ситуаціях.  На практичному занятті учні 11 класу показали підготовку у наданні першої медичної допомоги у критичних ситуаціях.  Відкрив та розповів про суть та потрібність таких семінарів начальник відділу освіти, молоді та спорту Благодатненської ОТГ – Захарченко В.А. . Семінар підготував вчитель Захисту Вітчизни Благодатненської ЗОШ – Красніков Є.А. .
21 Грудня, 2017 р., 10:04
6 грудня у Благодатненській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений виховний захід до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, для учнів 9-11 класів. Захід провів фахівець соціальної роботи Благодатненської ОТГ - Деменко Т.М. .
04 Грудня, 2017 р., 15:47
До Міжнародного дня інваліда, який відзначається 3 грудня, Благодатненська ОТГ надала благодійну допомогу особам з інвалідністю та дітям інвалідам.
23 Листопада, 2017 р., 13:59
22 листопада з робочим  візитом до Благодатненської ОТГ прибули депутати обласної ради Талпа Михайло Володимирович та Воронок Ганна Вадимівна, які разом з головою ОТГ  Нергаєм Володимиром Анатолійовичем та начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Захарченко Віктором Анатолійовичем відвідали загальноосвітні заклади громади.  
20 Листопада, 2017 р., 15:35
Концерт, присвячений Дню працівників сільського господарства відбувся у Семенівському БК 18 листопада. До початку у залі грав духовий оркестр під керівництвом О.О. Сизоненка. Зі святом присутніх привітала т.в.о. Семенівського старости І.Д.Герасименко. Музичні вітання звучали для 171 одноосібника нашого старостинського округу, керівників та працівників фермерських господарств «Аркуша О.В.», «АСО», «КВА», «Ненько», наших найбільших господарств: ТОВ «Семенівський Агросервіс» і ПРАТ «Оберіг», а також для людей, які здали їм землю в оренду та всіх жителів села, адже всі вони пов’язані з сільською працею. Основу концерту, як завжди, складали танці, у виконанні підготовчої, молодшої та середньої груп. Старша група має власну назву – ансамбль естрадного танцю «Балаболи». Вони виконали танці з такими назвами: «Моя земля», «Їжачки», «На лужку», «Веселі кухарі», «Колискова», «Парубки зеленоокі» та «Естрадний». Співали солісти: Вікторія Мицик, Ася Мартиненко, Тетяна Іртищева, Валентина Курченко, Ірина Курченко, дует у складі Оксани Бондар та Тетяни Давиденко, жіночий вокальний ансамбль. Після деякої перерви знову вийшли на сцену учасниці тріо «Молодички», до того ж у нових костюмах, придбаних за кошти від продажу квитків. Читали вірші: Тетяна Почеха, Аня Бойко, Катерина Діку, Катерина Тініченко. Карина Діку та Богдан Марченко зіграли ще одну сцену з комедії «За двома зайцями».  Концерт тривав півтори години і був тепло прийнятий глядачами. Вечір завершився дискотекою, яка тривала до 23.30.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь