Новини

09 Серпня, 2017 р., 11:13
Активні жителі села Садове - Попов Олексій, Маковський Олег, Лобов Олександр, депутати Баранов Володимир, Попрожук Ніна, а також голова ОТГ Неграй В.А. і т.в.о. старости села Садове Мороз А.А., підтримали ініціативу Семенчан і також, за власні кошти, долучились до ремонту доріг. Частково зроблений ямковий ремонт з центру села Садове до села Кавуни. Дуже приємно, що прості люди і підприємці переймаються станом доріг нашої громади і активно реалізують плани по вирішенню таких важливий питань, як ремонт дороги. Дякуємо усім активістам за сприятливість та небайдужість, сподіваємося на підтримку інших жителів громади, і що це ще не кінець таких значущих вчинків.
09 Серпня, 2017 р., 11:08
Що й казати, ті зміни, які відбуваються зараз у наших селах, викликають в серцях людей радість і гордість за свою громаду. Відремонтована дорога в Семенівці, вуличне освітлення в різних селах агітують краще за будь-які слова. І робота продовжується. Скоро ми дізнаємося про нові досягнення. І маємо надію, що наша громада, як маленька частинка української держави, далі буде спроможна втілювати й більш масштабні проекти. Все це так. Але слід все ж таки мати на увазі, що вулиць у наших селах більше, ніж грошей у бюджеті, тому деяких змін можна чекати досить довго, якщо… не піти їм на зустріч та не додати свої зусилля до зусиль громади.  Можливо так розмірковували працівники та спеціалісти ПРАТ «Оберіг», директором якого є депутат Благодатненської сільської ради об’єднаної громади Олег Сергійович Бойко. Результатом їх міркувань стали конкретні рішення. Під час ремонту дороги гарно зробили один міст через балку, а другий – залишився як був. Та й підйом від нього – відоме проблемне місце на семенівських дорогах. І ось 7 та 8 серпня силами господарства ці недоліки були усунуті. 9 серпня займуться ремонтом тієї ділянки дороги, на яку не вистачило бюджетних грошей – від млина до виїзду з села. Такі справи зараз у Семенівці. Напевно, є що сказати й іншим селам?
04 Серпня, 2017 р., 08:58
Радісною новиною стало встановлення вуличного освітлення в селі Зелена Поляна. Оскільки село невеличке, вуличні ліхтарі встановили по усіх вулицях, а саме - Сонячна, Тениста, Молодіжна та Зелена.
27 Липня, 2017 р., 14:57
Ще одна вулиця засіяла яскравим світлом в селі Благодатне. За кошти громади, було встановлено вуличне освітлення з економними світлодіодними LED-лампами, по вулиці Вишневій (Леніна) з номеру один по номер 61. 
26 Липня, 2017 р., 14:38
Яскравим освітленням засіяла ще одна вулиця в нашій громаді. В селі Семенівка по вулиці Шевченка, з номеру один по номер сорок один (а це близько кілометра),  були встановлені вуличні ліхтарі з економними світлодіодними LED лампами. Безпека та спокій людей багато в чому залежить і від освітлення  вулиць, тому нині  тривають роботи з встановлення  вуличного освітлення і інших селах громади.
05 Липня, 2017 р., 20:42
У м.Очакові пройшли три Всеукраїнських фестивалі, в кожному з яких взяли участь представники нашої територіальної громади.
25 Червня, 2017 р., 20:57
У турнірі по футболу змагалося 11 команд, але у фіналі зустрілися команди смт.Арбузинка та Новомар'їки(Братського р-н). У напруженній боротьбі перемогу здобула команда Новомар'ївки з рахунком 1-0.
17 Червня, 2017 р., 20:36
Хоча погода була не зовсім сприятлива, моросив дощ, але це не завадило дітям та батькам відвідати довгоочікуване відкриття. Ігровий майданчик було збудовано на місці зруйнованого будинку, ініціатором створення була депутат Благодатненської сільської ради Попрожук Ніна Соловіївна. Ще в минулому році з такою цікавою пропозицією, вона звернулась до сільського голови Мороза А.А. ,який звичайно підтримав цей задум.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь