ДЕНЬ СЕМЕНІВКИ

Дата: 14.10.2021 11:08
Кількість переглядів: 256

Коли 14 жовтня після добового дощу прийшов яскравий сонячний ранок, стало зрозуміло, що День Семенівки вдасться. Свято почалося о 9:30 молебнем у парку на місці зруйнованої колись церкви. Потім зашуміли народні гуляння: атракціони, виставки, всякого роду пригощання і т.д.
Об 11:00 розпочалася офіційна частина. Хлібом-сіллю зустріли Благодатненського сільського голову Неграя В.А., старосту Семенівського округу Герасименко І.Д., голову ради ветеранів Фендик А.М., головного інженера ПРАТ «Оберіг» Лисенка В.В. Прозвучали привітання, були вручені нагороди. Самодіяльні артисти приготували великий концерт, в якому взяли участь всі групи танцювального колективу, вокальні ансамблі, солісти, читці. На концерті вперше була виконана пісня на слова нашої землячки Віолетти Кравченко «Дорога додому». Музику написав Микола Ягніченко з Іванівки.
Окремо презентували свої колективи дошкільний навчальний заклад «Перлинка» та загально-освітня школа.
Найстаршою жителькою села є Журавель Євгенія Володимирівна, яка народилася 2 травня 1925 р. в Семенівці. А от два найстарших чоловіка, Невертій Анатолій Климович і Мимченко Володимир Іванович, народилися з інтервалом у один день: 18 та 19 серпня 1936 року. З найменшим жителем також вийшла цікава історія. Ним став Герасименко Валентин Леонідович, який народився 14 жовтня 2021 о 3:15 ночі з вагою 4 кг 150 г та зростом 52 см.
О 14:00 свято перемістилося на шкільний стадіон, де відкривали тренажерний майданчик. Про це можна подивитись на цій же сторінці на дві публікації нижче або на сторінці Семенівської школи https://bit.ly/2YPD3bt
О 19:30 будинок культури зустрічав сімейні пари, які відзначають цього року свої ювілеї. Всі, хто на даний час проживають у селі, прийшли на свято. Це золоті ювіляри Вицина Валентина Іванівна і Микола Іванович та срібні: Давиденко Юрій Сергійович і Тетяна Борисівна, Мазаєв Сергій Анатолійович і Світлана Володимирівна, Потюрило Руслан Володимирович і Ольга Олександрівна, Бікбаєв Віталій Анатолійович і Олена Анатоліївна. Як завжди, такий захід пройшов дуже душевно: згадали молоді роки, подивилися сімейні фото, випили ігристого вина і, звісно, не обійшлося без вигуків «Гірко!» та інших весільних традицій. Від громади ювілярам вручили подарунки – теплі ковдри. Пісні і танці дарували присутнім самодіяльні артисти.
А коли всі вийшли на подвір’я, в небі розквітнув феєрверк, потім на свіжому повітрі почалася дискотека, яка тривала до 24:00.

Фото без опису

Фото - https://www.facebook.com/blagogromada/posts/3218711131706314


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь