ДЕНЬ БЛАГОДАТНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ 2021

Дата: 16.10.2021 11:14
Кількість переглядів: 364

16 жовтня, в самому центрі села Благодатне, гучно відзначили п’яту річницю створення Благодатненської громади.
Яскраво, весело, смачно зустрічали гостей свята делегації старостинських округів громади на святковій ярмарці, кожен з яких підготували оригінальне представлення свого села.
Перед початком концерту лунало музичне виконання від дитячого вокально-інструментального ансамблю Благодатненського будинку культури, під керівництвом Лізогуба Миколи Леонідовича.
Вперше, було проведено вокальний конкурс для народу – «Караоке у громаді». Переможець даного конкурсу здобув приз – автономну акустичну колонку.
Урочистості відбувалися на центральній площі села Благодатне.
Першим з вітальним словом до присутніх звернувся голова громади Володимир Неграй.
« 5 років ми робимо спільну справу – покращуємо добробут наших сіл. Робимо все, щоб люди в наших селах працювали в достойних умовах і мали змогу гарно та комфортно проводити своє дозвілля. Завдання яке ми ставили перед собою на цей період, можна з гордістю назвати – виконаним!», - у своєму виступі виразив очільник громади.
На заході були присутні почесні гості - народний депутат Дирдін Максим Євгенович, депутат Миколаївської обласної ради Кукуруза Олександр Вячеславович, депутат Миколаївської обласної ради Порхун Віталій Михайлович, голова Первомайської Районної Державної адміністрації Сергій Володимирович Саковський.
З нагоди свята почесними грамотами Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської обласної ради, Первомайської районної держаної адміністрації та Первомайської районної ради, гості нагородили відзначених мешканців громади.
Народний депутат Максим Дирдін у своєму виступі вручив подарунковий сертифікат на придбання автотранспорту для колективу амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Благодатне.
Від Благодатненської сільської ради були вручені почесні подяки та грамоти за сумлінну працю, вагомий внесок в розвиток та становлення Благодатненської територіальної громади, з нагоди 5-ї річниці створення Благодатненської територіальної громади.
Потім розпочалась концертна програма на якій виступила художня самодіяльність з кожного Будинку культури громади та офіційна частина нагороджених жителів села Благодатне.
Також впродовж усього свята бажаючи мали змогу взяти участь у розігрування призової лотереї, а малеча - прикраситись аквагримом.
Після урочистого концерту усіх запросили на народні гуляння, частування смачною сюрпою та кашею.
Закінчилось святкування феєрверком та дискотекою.
Фото – Ольга Гребелюк (https://www.facebook.com/blagogromada/posts/3220287078215386 ).

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь