Щодо повідомлення RASFF

Дата: 04.07.2022 14:21
Кількість переглядів: 639

Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (далі – Арбузинське управління) отримано лист Держпродспоживслужби від 29.06.2022 №11.1.2-17/7754 «Щодо повідомлення RASFF №2022.3459 fup 2» стосовно виявлення міграції первинних ароматичних амінів у кухонному посуді з Китаю (постачальник: NINGВО FUTURЕ НОUSEWARE СО., LТD., Сhina; виробник: DАJAR Sp. Z o.o., Poland; трейдер: Dajar Hame&Garden SRL, Romania), що експортувався до України (отримувач: ТОВ «ПОСУД-ТЕКСТИЛЬ БЦ», вул. Ярослава Мудрого, 4, м. Біла Церква, Київська обл., 09100).

     Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

      У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати  Арбузинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на e-mail: arb_dpss@dpssmk.gov.ua

      Вищевикладене просимо довести до відома операторів ринку, діяльність яких пов'язана з використанням кухонного посуду з Китаю (постачальник: NINGВО FUTURЕ НОUSEWARE СО., LТD., Сhina; виробник: DАJAR Sp. Z o.o., Poland; трейдер: Dajar Hame&Garden SRL, Romania) та розмістити на офіційному сайті.

 

     Додатки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь