Новини

23 Травня, 2023 р., 15:23
Так. Відповідно до п. 45.1. ст. 45 розд. ІІ Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платник податків – фізична особа зобов’язаний визначити свою податкову адресу. Податковою адресою платника податків – фізичної особи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків у контролюючому органі.  
19 Травня, 2023 р., 08:10
Громадянину, який отримав посвідчення «учасника бойових дій» та хоче оформити пільги на оплату житлово-комунальних послуг, потрібно звернутися до органу Пенсійного фонду України та подати заяви:
18 Травня, 2023 р., 14:59
Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанси «Прямої телефонної лінії»:
18 Травня, 2023 р., 14:58
Як консультація інспектора допомогла працівниці з Херсону отримати заробітну плату та припинити трудові відносини із роботодавцем
18 Травня, 2023 р., 14:57
Питання працевлаштування вагітних жінок є дуже актуальною темою. Вагітність є особливим періодом у житті жінки, коли вона потребує особливого захисту та підтримки, включаючи захист її прав на робочому місці. В рамках рубрики #ЗАПИТАННЯ_ВІДПОВІДІ ми розгляємо нас тупне питання:
18 Травня, 2023 р., 14:56
Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці роз’яснює: правові та організаційні засади залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, що виконуються під час запровадження трудової повинності (далі - суспільно корисні роботи), а також питання соціального захисту працездатних осіб, що залучаються до їх виконання визначаються Порядком залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженим постановою  Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 №753 (далі – Порядок №753).
17 Травня, 2023 р., 08:41
 З 1 січня 2023 року почали діяти зміни до Податкового кодексу, які передбачають введення нового збору – мінімального податкового зобов’язання (МПЗ) щодо земельної ділянки.
16 Травня, 2023 р., 08:10
Щороку 05 травня ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань виплачувалася разова грошова допомога. Ця соціальна підтримка передбачена Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” та “Про жертви нацистських переслідувань”. Порядок виплати грошової допомоги та її розмір визначає Кабінет Міністрів України в межах бюджетних призначень, установлених Законом України про Державний бюджет.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь