Оголошення

16 Вересня, 2022 р., 09:59
 Назава обєкта :нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі одноповерхової  нежитлової будівлі, загальною площею 230,0   м2, розташоване за адресою: 553251, Україна, Миколаївська область  Первомайський  район  село  Благодатне  вул. Ювілейна, 20  (будівля колишньої аптеки)
18 Лютого, 2022 р., 11:12
Шановні жителі Благодатненської громади! Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 р. №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та демографічного реєстру», Центр надання адміністративних послуг Благодатненської сільської ради наголошує про необхідність усім громадянам актуалізувати інформацію про реєстрацію місця проживання у реєстрі територіальної громади. Актуалізація необхідна для коректного зображення відомостей в Єдиному державному демографічному реєстрі, порталі «ДІЯ», а також для приведення у відповідність інформації щодо приписки на території Благодатненської сільської ради. Для цього необхідно мати з собою документ, на підставі якого здійснюється внесення актуальної інформації до Реєстру (паспорт та ідентифікаційний код). Приймання проходить у відділені ЦНАП Благодатненської сільської ради (с.Благодатне, вул.Ювілейна, 16).
15 Лютого, 2022 р., 08:23
Відповідно до статті 28 Бюджетного Кодексу України публічне представлення звіту про виконання бюджету Благодатненської територіальної громади за 2021 рік відбудеться 17 лютого 2022 року о 1000 за адресою: с.Благодатне вул.Ювілейна,16, залі адміністративного будинку сільської ради.
27 Січня, 2022 р., 14:36
Благодатненська  сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування –спеціаліст (тимчасово на час відпустки, по догляду за дитиною до досягнення нею 3-го віку, основного працівника).  
02 Грудня, 2021 р., 09:21
Благодатненська  сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування –спеціаліст (тимчасово на час відпустки, по догляду за дитиною до досягнення нею 3-го віку, основного працівника). Кваліфікаційні вимоги: - громадянство України; - освіта вища,; - стаж роботи - без вимог. - знання діючого законодавства України професійного спрямування; - вільне володіння державною мовою; - упевнений користувач ПК. - заяву про участь у конкурсі; - автобіографію; - дві фотокартки розміром 4x6 см; - копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, про присудження; наукового ступеня або вченого звання; - копію документа, який посвідчує особу; - на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції заповнити електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру) за минулий рік за формою, відповідно до Закону України «Про запобігання  корупції». Документи приймаються протягом 30 днів з 02 листопада 2021р. до Благодатненської  сільської ради, за адресою: с. Благодатне вул. Ювілейна, 16, Арбузинського району, 55325. Телефон для довідок: +380689948087
15 Листопада, 2021 р., 14:19
Благодатненська  сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування –спеціаліст (тимчасово на час відпустки, по догляду за дитиною до досягнення нею 3-го віку, основного працівника). Кваліфікаційні вимоги: - громадянство України; - освіта вища,; - стаж роботи - без вимог. - знання діючого законодавства України професійного спрямування; - вільне володіння державною мовою; - упевнений користувач ПК. - заяву про участь у конкурсі; - автобіографію; - дві фотокартки розміром 4x6 см; - копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, про присудження; наукового ступеня або вченого звання; - копію документа, який посвідчує особу; - на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції заповнити електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру) за минулий рік за формою, відповідно до Закону України «Про запобігання  корупції». Документи приймаються протягом 30 днів з 15 листопада 2021р. до Благодатненської  сільської ради, за адресою: с. Благодатне вул. Ювілейна, 16, Арбузинського району, 55325. Телефон для довідок: +380689948087
20 Жовтня, 2021 р., 16:10
Благодатненська  сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування – начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь