Всеукраїнські фестивалі

Дата: 05.07.2017 20:42
Кількість переглядів: 931

У м.Очакові пройшли три Всеукраїнських фестивалі, в кожному з яких взяли участь представники нашої територіальної громади.

На ХХІІ Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена» з’їхалися 30 колективів з 14 областей України: Вінницької, Донецької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Хмельницької, Чернівецької областей та міст Дніпро, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Херсон. Народний театр Семенівського будинку культури повернувся звідти з дипломом за 2 місце.

Семенчани виступали на фестивалі 28 червня о 22.00. До цього виставу двічі зіграли вдома: 20 червня о 21.00 і 22-го о 18.00. Другий раз – на прохання студентів університету 3-го віку з Арбузинки. Сподіваємось, що восени цю виставу побачать жителі інших сіл нашої громади.
VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс гумору та сатири «Усмішки Глазового» зібрав 60 читців з Вінницької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Полтавської, Сумської, Херсонської, Черкаської, Чернівецької областей України. 28 червня на ньому виступили Олександр Кізім з Воєводського та Василь Юдов з Новогригорівки. О.Кізім тепер має диплом з 1 місце у номінації «Співаний гумор», а В.Юдов – диплом лауреата серед читців. 29 червня у змагання включилася Карина Діку з Семенівки і теж завоювала 1 місце у читецькому конкурсі.
Крім самих конкурсів дуже запам’ятався майстер клас від народного артиста України, лауреата Національної премії імені Т.Шевченка, Героя України Анатолія Несторовича Паламаренка, який очолював журі гумористичного фестивалю.
30 червня відкрився ІV Всеукраїнський фестиваль пісенної творчості «Пісенний драйв-2017». Заявки на участь надіслали більш ніж 100 конкурсантів з 16 областей України: Вінницької, Житомирської, Запорізької, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Чернігівської. Найбільша кількість учасників приїхала з Івано-Франківської області. Нашу громаду на цьому пісенному святі представляв Едуард Тонченко з Благодатного і теж успішно – 2 місце.
(На жаль, фотографії виступу Е.Тонченка на фестивалі не знайшлося. Представлена світлина зроблена на звітному 
концерті району, який відбувся 21.04.2016 р. на сцені Семенівського БК)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь